Es Esten Timsaha çelme

Es Es'ten Timsah'a çelme

İki kırmızı kartın gösterildiği maç, nefesleri kesti.

Süper Lig'in 21. haftasında lider Trabzonspor'u takibini sürdüren Bursaspor, deplasmanda Eskişehirspor ile 1-1 berabere kalarak zirve yarışında yara aldı. Özellikle ikinci yarısı nefesleri kesen mücadeleye çıkan kırmızı kartlar ve kaçan goller damgasını vurdu.

Maça evsahibi Eskişehirspor hızlı başlasa da golü bulan taraf Bursaspor oldu. Yeşil-Beyazlılar, 22. dakikada Ivan Ergic'in attığı harika golle soyunma odasına 1-0 önde gitti.

İkinci yarıda ise roller değişti. Taraftarının müthiş desteğini arkasına alan Eskişehirspor, Bursaspor'u kendi yarı sahasına hapsetti ve beraberlik golü için bastırmaya başladı.

BATUHAN'DAN DİRSEK
Sağlı sollu ataklarla gelen Es-Es'in hızını kendi golcüsü Batuhan kesti ve genç oyuncu Stepanov'a dirsek atınca direk kırmızı kartla takımını 10 kişi bıraktı.

EKSİK ES-ES GOLÜ BULDU
Ancak 10 kişi kalmasına rağmen Bursa karşısında daha üstün bir oyun sergileyen Eskişehirspor, 76. dakikada Sezer Öztürk'ün penaltıdan attığı golle durumu 1-1'e getirdi.

SAĞLAM TRİBÜNE GÖNDERİLDİ, SOYUNMA ODASINA GİTTİ
Bu golden 3 dakika sonra Bursaspor da 10 kişi kaldı. Bursaspor'da Ozan İpek'in kırmızı kartla oyundan atılmasına tepki gösteren teknik direktör Ertuğrul Sağlam, hakem Halis Özkahya tarafından tribüne gönderildi. Özkahya'nın bu talimatını dinlemeyen Sağlam, doğruca soyunma odasının yolunu tuttu.

İlerleyen dakikalarda iki takımda net gol fırsatlarını değerlendiremeyince mücadele 1-1 sona erdi.

ESKİŞEHİRSPOR: 1 - BURSASPOR: 1

STAT: Atatürk
HAKEMLER: Halis Özkahya, Erdinç Sezertam, Nihat Mızrak

ESKİŞEHİRSPOR: Ivesa, Sezgin (Dk. 63 Serdar), Nadareviç, Diego, Volkan, Alper, Tello (Dk. 63 Ümit), Burhan (Dk. 83 Doğa), Erkan, Sezer, Batuhan

BURSASPOR: Ivankov, Vederson (Dk. 45 Mustafa), Ergic, Stepanov, Altidore (Dk. 77 Volkan Şen), Insua (Dk. 61, Batalla) Ömer, Ozan, Hüseyin, Ali, Miller

GOLLER: Dk. 76 Sezer (penaltıdan) (Eskişehirspor) Dk. 22 Ergic (Bursaspor)
KIRMIZI KARTLAR: Dk. 68 Batuhan (Eskişehirspor), Dk. 79 Ozan (Bursaspor)
SARI KARTLAR: Dk. 45 Burhan (Eskişehirspor), Dk. 33 Ali, Dk. 66 Ozan, Dk. 73 Ergic, Dk. 75 Miller, Dk. 90+2 Stepanov (Bursaspor)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler