Eşinin annesiyle aşk yaşadı mı?

Eşinin annesiyle aşk yaşadı mı?

Gazeteci-televizyoncu Can Tanrıyar, Petek Dinçöz ile boşanmalarının ardından açıklamalarına devam ediyor.

Tanrıyar, "Petek’le ayrılmamız için tuzak kurdular" diyor... İşte Hürriyet Pazar'a verdiği röportajdan o bölüm;

‘Televole’lerin kralı, ünlülerin korkulu rüyasıydı o. Sadece başkalarının hayatlarını sunmadı, kendi hayatının bir kısmını da paylaştı bizimle. Petek Dinçöz ile 12 yıldır bir küs bir barışık ‘şeffaf’ bir ilişkileri oldu. Şimdi ayrıldılar, ilişkilerindeki ‘sır’lar Can Tanrıyar’ın ağzından bu röportajda 
 
PETEK DİNÇÖZ'LE NEDEN AYRILDINIZ?
 
- Son altı ay film koptu. Neden?
 
- Aslında ikimizde anlayamadık. Uzaklaştık. Ağustos’un 28’inde ayrılmaya karar verdik. Medeni bir ayrılık yaşadık. İlk bir hafta iyiydik. Sonra şoförü evden eşyalarını almaya geldi: “Can Bey siz nasıl bir oyuna geldiniz. İkiniz de kandırıldınız” dedi.
 
Ne olmuş?
 
- Petek’le her akşam iş sonrası buluşup yemek yer, eve dönerdik. Son zamanlarda yemeklerdeki sohbetimiz sıfıra indi. Petek bir şey yemiyor, içmiyordu. İçkiyi bırakmıştım ama o dönem bu yüzden yeniden başladım. Şoför anlattı. Ayrılığımızın altı ay öncesine kadar Petek’in yemeğe gelirken arabada hep annesi ve arkadaşlarıyla olduğunu anlattı. Meğer yol boyunca benimle ilgili anlatılan efsanelerin sonu yokmuş. Petek de ketumluğundan bana bir şey söylemedi. Yargısız infaz. Beş karış surat. Petek ile ayrılmamız için bana tuzak kurdular. Yine surat astığı bir gün “Sen benim hayatımı bitirdin. Tekrar içkiye başladım. İstemiyorum” dedim, ayrıldık.
 
Siz bu iddiaları duyunca ne yaptınız?
 
- Aradım. “Oyuna geldik, birilerinin gazına gelip ruhunu bozdun. Kötü olmayalım, çıkıp dostuz diyelim” dedim. Ama dedirtmediler. Çevresindekiler yan yana gelirsek tekrar birlikte olacağımızı düşünüyordu. Oysa o ihtimal kalmadı. Beni öyle bir hale getirdiler ki artık her gün mahkemeden kağıt alıyorum. 
 
Sahiden sizin için ‘Petek Dinçöz’ün evine yaklaşamaz’ kararı çıktı mı?
 
- Yeni evine bir kere gitmedim. Sadece sitesini biliyorum. Başvurmuşlar. Ama öyle bir mahkeme kararı verilmedi. Yalan haber.
 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler