Eski karısını evlendiği adamla birlikte öldürdü

Eski karısını evlendiği adamla birlikte öldürdü

Muğla'nın Marmaris ilçesinde boşandığı eşi tarafından pompalı tüfekle vurulan kadın ile nişanlısı öldü.

Olay, Marmaris'in Hisarönü köyünde öğle saatlerinde meydana geldi. Alınan bilgiye göre, Hisarönü köyünde yaşayan Damla Ölmez (39), yaklaşık 6 ay önce kocası Alaattin Ölmez'i (47) terk ederek Milaslı Talip Kozak'a (40) kaçtı. Damla Ölmez, giderken 6 çocuğundan en küçük iki kızını da yanında götürdü. Kocasından bir ay önce boşanan kadın, dozer operatörü Talip Kozak ile evlendi. Alaattin Ölmez, 10 gün önce Milas'a giderek çocuklarını geri aldı. Damla ve Talip Kozak çifti, dün öğle saatlerinde Alaattin Ölmez'i arayarak çocukları görmek için geleceklerini haber verdi. Eski karısını ve eşini köyün girişinde pompalı tüfekle beklemeye başlayan Alaattin Ölmez, Talip Kozak'a araçtan indiği anda ateş etti. Şahsın yere yığılmasının ardından araç içindeki eski karısını da öldüren Alaattin Ölmez daha sonra kaçtı.

Silah sesini duyan köylüler, olay yerinde çiftin cesediyle karşılaştı. Olay yerine gelen 112 ve jandarma ekipleri, çiftin hayatını kaybettiğini tespit etti. Oğullarının ölüm haberini alarak Milas'tan Marmaris'e gelen Talip Kozak'ın anne ve babası sinir krizleri geçirdi. Hayatını kaybeden çiftin cenazeleri otopsi için Muğla Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

Jandarma, cinayet sonrası kaçan ve balıkçılık yaptığı öğrenilen Alaattin Ölmez'i yakalamak için çalışma başlattı. Sahil Güvenlik ekipleri de zanlının denizden kaçma ihtimaline karşı Hisarönü Körfezi'nde devriye gezmeye başladı.

cinayet-zanlisi-marmaris-resim-06.jpg

Cinayet zanlısı Alaattin Ölmez, çocuklarıyla birlikte...

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler