Eski nişanlı dehşeti: 3 ölü

Eski nişanlı dehşeti: 3 ölü

Eskişehir'de bir kişi, eski nişanlısı ile babasını pompalı tüfekle öldürdükten sonra intihar etti.

ESKİŞEHİR’de, 31 yaşındaki Metin Tan, 2 yıl önce evlenmek üzerelerken yaşadıkları tartışmanın ardından kendisini terk eden ve ısrarlarına karşın barışmayan eski nişanlısı 28 yaşındaki Münise Sever ile babası 53 yaşındaki Baki Sever’i evlerini basıp pompalı tüfekle öldürdü. Tan, ardından aynı silahla kendini vurup yaşamına son verdi.

Olay, bugün saat 16.30 sıralarında Alanönü Mahallesi Fethibey Sokak’ta meydana geldi. Çiftçilik yapan Metin Tan ile bir tekstil fabrikasında çalışan nişanlısı Münise Sever, yaklaşık 2 yıl önce tam evlenmek üzerelerken, aralarında şiddetli bir tartışma çıktı. Tartışmanın ardından Münise Sever, Metin Tan’ı terk etti. Bir süre Münise Sever’le barışmayı deneyen Metin Tan, bunda başarılı olamadı ve geçen yıl Ekim ayında başkasıyla evlendi.
Ancak Metin Tan, bir süre önce eski nişanlısı Münise Sever’i tekrar aramaya başladı ve "Ben eşimden ayrılacağım, anlaşamıyoruz. Tekrar birlikte olalım, seni unutamıyorum" dedi. Ancak Münise Sever, ısrarlı aramalarında Tan’ı hep tersledi ve "Peşimi bırak" dedi. İddaya göre Tan, genç kızı ve ailesi zaman zaman telefonla arayıp tehdit etmeye de başladı.

Yine böyle bir konuşmanın ardından öfkelenen Metin Tan, 26 UF 358 plakalı otomobiliyle, eski nişanlısı Münise Sever’in ailesiyle birlikte oturduğu 2 katlı evin önüne geldi ve bagajdan çıkardığı pompalı tüfekle alt kata ateş etti. Daha sonra pompalı tüfekle girişteki balkondan eve giren Tan, kendisine engel olmak isteyen Münise Sever ve babası Baki Sever’e art arda ateş etti. Baba- kız olay yerinde yaşamlarını yitirirken, Metin Tan daha sonra aynı silahla kendini vurup yaşamına son verdi.

Silah sesleri üzerine komşuları ’155 Polis İmdat’ hattını arayarak ihbarda bulundu. Olay yerine polis ve 112 sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri Münise Sever, babası Baki Sever ve ayrıldığı nişanlısı Metin Tan’ın yaşamlarını yitirdiğini belirledi.

Anne Halime Sever ve dönercide çalışan oğlu Mehmet Sever olayı duyup eve koştu. Eşi ve kızının öldürüldüğü öğrenen Halime Sever, fenalaştı ve ambulansta kendisine müdahale edildi.

Emniyet Müdürlüğü yetkilileri olayla ilgili soruşturmanın sürdürüldüğünü bildirirken, 3 kişinin cesetleri otopsi için Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Hastanesine kaldırıldı.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler