Eski Otogarcılara tokat gibi yanıt!

'Eski Otogar'cılara tokat gibi yanıt!

Sözcü18'in 6 gün süren anketinden Belediye Başkanı Dinç ve milletvekili Filiz'e tokat gibi yanıt çıktı.

Çankırı'da 'yeni hükümet konağı'nın yeri konusunda sürdürülen tartışmalara Sözcü18'in web sayfası üzerinden yapmış olduğu anket, 'Hükümet Konağı eski Otogar alanına yapılsın' diyenlere tokat gibi bir yanıt verdi.

Altı gün süren ankete katılan 5 bin 585 kişiden 470'i yani yüzde 8.42'si yeni hükümet konağının 'Eski Otogar' alanına yapılmasını talep ederken, 2 bin 405 kişi (yüzde 43.06) tercihini 'Kırkevler'den yana kullandı.

Ankete katılan diğer katılımcılar; 2 bin 710 kişi (yüzde 48.52) ise ankette yer alan 'Başka bir yer' tercihini işaret ettiler.

cankiri-hukumetkonagi-anketsonucu-resim-033.jpg

"HÜKÜMET KONAĞI ESKİ OTOGAR'A YAPILSIN" 
DESTEKÇİLERİ FENA ÇUVALLADI!

Sözcü18'in web sayfası üzerinden gerçekleştirdiği ankete katılanlar, başta Çankırı Milletvekili Hüseyin Filiz ve Belediye Başkanı İrfan Dinç'in desteklediği 'Yeni Hükümet Konağı eski Otogar alanına yapılsın' projesine yüzde 8.42 destek vererek çözüm adresinin ne kadar yanlış olduğunu bir kez daha gösterdi.

YAPILAN ANKET BAŞKA BİR GERÇEĞİ DE ORTAYA ÇIKARDI!
Sözcü18'in yapmış olduğu son anket, yeni hükümet konağı ile sürdürülen tartışmalara yeni bir boyut kazandırdı. Ankete katılanların yüzde 48.52'sinin 'Başka bir yer' tercihi, kamuoyunda yaratılan 'Kırkevler olacak', 'Hayır Kırkevler değil eski Otogar olacak' tartışmasının gereksiz olduğunu da gösterdi.

Ankete katılanların yüzde 48.52'sinin "Ne Kırkevler ne de eski Otogar. Bunun dışında üçüncü bir adres" düşüncesini ortaya koyması bize göre hayli ilginç ve de çarpıcıydı.

ÇANKIRI BELEDİYE BAŞKANI İRFAN DİNÇ'LE
İLGİLİ ANKETE KATILMAK İÇİN - TIKLA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
12 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler