Eski sevgili dehşet saçtı!

Eski sevgili dehşet saçtı!

Çorum'un İskilip ilçesinde mahkeme tarafından koruma kararı bulunan bir kadın çalıştığı işyerinde tabancayla vurularak öldürüldü.

Çorum'un İskilip ilçesinde yaşanan olayda 2 kişi hayatını kaybetti. Bazı yerel gazetelerde ve internet medyasında görev yapan Sevtap Elmas bir cinayete kurban gitti.

Bugün öğle saatlerinde yaşanan olayda; İskilip erkekler hamamı yanında bulunan bir iş hanında Rahim Bayar (34) isimli şahıs, tartıştığı kız arkadaşı Sevtap Elmas'ı (24) tabancayla vurduktan sonra aynı silahla kendisini de vurarak olay yerinde can verdi.
 
Olayda öldürülen Sevtap Elmas'ın geçtiğimiz yıl bir trafik kazasında eşini kaybettiği ve bir süredir de bazı yerel basın kuruluşlarında çalıştığı öğrenildi.
 
Edinilen bilgilere göre iki çocuk annesi Sevtap Elmas'a, Rahim Bayar tarafından arkadaşlık teklifi yapıldı. Kendisine yapılan bu teklifi kabul etmeyen Sevtap Elmas, sürekli rahatsız edilmesi üzerine geçtiğimiz aylarda Emniyet Müdürlüğüne başvurarak şikayetçi oldu. Bunun üzerine Rahim Bayar bir süre gözaltında tutuldu. Cezaevinden çıktıktan sonra Sevtap Elmas'ın çalıştığı işyerine giden Rahim Bayar, kafasına kurşun sıkarak öldürdü. Rahim Bayar daha sonra da kendi canına kıydı.
 
Cumhuriyet Savcısının olay yerine gelip incelemelerde bulunmasının ardından Sevtap Elmas ile Rahim Bayar'ın cansız bedenleri otopsileri yapılmak üzere Hitit Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesine gönderildi. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler