Eskişehirde silahlı çatışma: 2 ölü

Eskişehir'de silahlı çatışma: 2 ölü

İki grup arasında çıkan çatışmada 2 kişi hayatını kaybetti.

Eskişehir'de, aralarında anlaşmazlık bulunan iki grup arasında çıkan silahlı kavgada 2 kişi öldü, 6 kişi yaralandı. 

Olayın taraflarının bir gün önce sözlü tartışmaya girdikleri öğrenildi. 
 
Bugün saat 15.30 dolaylarında Eskişehir Zafer Mahallesi Derman Caddesinde meydana gelen olayda, aralarında anlaşmazlık bulunan iki grup arasında kavga çıktı. Kimliği henüz belirlenemeyen kişiler tarafından, pompalı tüfek ve silahla ateş edilmesi sonucu Ahmet Yalım (29), Emre Yavaş (27), akrabası Eşref Yavaş (27), Tayfun İşleyen (22), Onur Acar (20) yaralandı. 
 
TARTIŞMA BİR GÜN ÖNCE BAŞLADI
 
İki grup arasındaki tartışmanın bir gün önce başladığı öğrenildi. İki grup arasında yaşanan sözlü tartışma, bir gün sonra silahlı kavgaya dönüştü. Olaya karışan tarafların çeşitli suçlardan sabıkalı oldukları öğrenildi. Olayda ağır yaralanan Burak Tevfik Acar (20), arkadaşları tarafından otomobille götürüldüğü Eskişehir Özel Sakarya Hastanesi'nde, doktorların çabasına rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Bir diğer ağır yaralı Hakan Serin (19) de bütün müdahalelere rağmen kurtarılamadı.
 
Olayda yaralanan diğer 5 kişi de Eskişehir Yunus Emre Devlet ve Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Hastanesine kaldırıldı. Tedavi altına alınan yaralılardan Ahmet Yalın, Eşref Yavaş ve Tayfun İşleyen'in hayati tehlikelerinin olduğu belirtildi. Olayla ilgili olarak 5 kişinin polis tarafından gözaltına alındığı öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler