Eskişehir'deki kazada 5 kişi öldü

Eskişehir'deki kazada 5 kişi öldü

Eskişehir'in Sivrihisar ilçesinde, otomobil ile hafif ticari aracın çarpışması sonucu aynı aileden 5 kişi öldü, 1 kişi yaralandı.

Ramazan Bayramı'nın ikinci gününde Eskişehir'den katliam gibi kaza haberi geldi. Ömer Doğaner idaresindeki otomobil, Sivrihisar-Mihalıççık karayolunun 4'üncü kilometresinde karşı yönden gelen Volkan Mutlu'nun kullandığı hafif ticari araçla çarpıştı.

5 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ
Kazada, otomobil sürücüsü Ömer Doğaner ile araçta bulunan Ayşe, Nebahat, Miyase ve Umut Borat Doğaner, olay yerinde hayatını kaybetti.

HAYATİ TEHLİKESİ BULUNMUYOR
Yaralanan diğer aracın sürücüsü Volkan Mutlu ise 112 Acil Servis ekipleri tarafından Polatlı Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Tedavi altına alınan Mutlu'nun hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.

BİR KÖTÜ HABER DE İZMİR'DEN
İzmir'in Çiğli ilçesinde ise kına gecesi için dün alışverişe çıkan damat Ümit Derin (23), babası Hüseyin Derin (57) ile gelinin akrabası Bektaş Saat'in (39) bulunduğu otomobile, hafif ticari araç çarptı. Kına gecesinden bir gün önce meydana gelen kazada damat Ümit Derin, babası Hüseyin Derin ve akrabaları Bektaş Saat öldü, diğer araçtaki 1 kişi yaralandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler