Eskişehirspor: 4 - Çaykur Rizespor: 1

Eskişehirspor: 4 - Çaykur Rizespor: 1

Es es, zirveyi zorluyor...

Spor Toto Süper Lig'de üst sıraları hedefleyen Eskişehirspor, Çaykur Rizespor'u 4-1 mağlup ederek üst sıralara tırmanışını sürdürdü. Son haftalarında çıkışta olan iki ekibinin karşılaşmasında nefis goller atılırken, ikinci yarıdaki tempo herkesi doyurdu.
 
Eskişehir'de oynanan karşılaşmanın ilk yarısında gol sesi çıkmazken, ilk yarıdaki tek net pozisyonu 44. dakikada Uche inanılmaz bir şekilde harcadı. İkinci yarıya Eskişehirspor golle başladı. Şilili oyuncu Jorquera, nefis bir vuruşla topu Rizespor ağlarına gönderdi. 68. dakikada konuk ekip eşit sağladı. Kweuke harika bir röveşata golüyle haftanın en güzel golüne imza attı. 
 
71. dakikada Erman Kılıç mermi gibi vuruşla Eskişehirspor'u bir kez daha öne geçirdi, 75. dakikada sahneye çıkan Erkan farkı ikiye çıkardı. Peşpeşe gelen gollerin ardından bir de Kweuke sakatlanması oyuncu değişiklik hakkı olmayan Rizespor'u çaresiz bıraktı. 80. dakikada N'Diaye'nin golü skoru belirledi: 4-1
 
Böylece peşpeşe ikinci galibiyetini alan Eskişehirspor 16 puana yükseldi. Bu sezon 3. yenilgisini alan Çaykur Rizespor ise 14 puanda kaldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler