Eskişehirspor Feneri elinden kaçırdı - İZLE

Eskişehirspor Fener'i elinden kaçırdı - İZLE

Kırmızı-siyahlılar 10 kişi kalan Fenerbahçe karşısında özellikle ikinci yarıda yakaladıkları net 3 gol pozisyonundan yararlanamadı.

Lider Galatasaray'ın puan kaybettiği hafta Eskişehir deplasmanına konuk olan Fenerbahçe, ezeli rakibini yakalama fırsatını değerlendiremedi. 27. dakikada Caner'in kırmızı kart görmesiyle 10 kişi kalan sarı-lacivertliler, Necati'nin penaltıdan attığı gole Sow ile karşılık verdi ve sahadan 1-1'lik eşitlikle ayrıldı.

Fenerbahçe bu sonuçla ligdeki puanını 20'ye çıkarırken, lider Galatasaray ile puanını eşitleme şansını kaçırmış oldu. Eskişehirspor ise puanını 18'e çıkararak Fenerbahçe'yi 2 puan geriden takip etti.
 
 
AYKUT KOCAMAN PATLADI!
Maç sonrası Fenerbahçe teknik direktörü Aykut Kocaman "Değerlendirme yapmayacağım. Değerlendirmeyi hakem Fırat Aydınus yapmalı. Fener'in cezası sanki bitmedi. Bu kadar işkence olamaz. Hep eziliyoruz. Bunu tüm Fenerbahçeli'ler duysun. Ne maçı değerlendirmesi, ceza bitmedi, bu ceza, bir ceza var bitmedi daha. Yazıklar olsun yaa. Aydınus'un ön yargılı olduğunu düşünüyorum. Büyük bir takımın kaderiyle böyle oynanamaz, yazıklar olsun" dedi.
 
Süper Lig'de bugün oynanan diğer maçlarda
Gençlerbirliği: 1 - Sivasspor: 1
İstanbul BB: 1 - Sanica Boru Elazığspor: 1

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler