Eskişehirspor - Marsilya maçı D SMARTda

Eskişehirspor - Marsilya maçı D SMART'da

Eskişehirspor Marsilya maçı 2 Ağustos Perşembe günü saat 21:45'te başlayacak!

Eskişehirspor Marsilya maçı 2 Ağustos Perşembe günü oynanacak! Oldukça iddialı olan Eskişehirspor, Fransa'nın güçlü takımı Marsilya'yı eleyeceğine inanıyor. İşte Ekişehirspor Marsilya maçı ayrıntıları...

Eskişehirspor UEFA 3. ön eleme maçında oynayacağı Fransa'nın Marsilya takımı ile oynayacağı maçın hazırlıklarına kendi tesislerinde başladı. 
 
Eskişehirspor Marsilya maçı 2 Ağustos Perşembe günü saat 21:45'te başlayacak! Eskişehirspor Marsilya maçı D SMART kanalında canlı olarak izlenecek...
 
UEFA 2. ön eleme maçında Saint Johnstone'yi eleyerek bir üst tura çıkan kırmızı-siyahlı futbolcularda morallerin yerinde olduğu dikkatlerden kaçmadı. Eskişehirspor tesislerinde yapılan antremana Ersun Yanal ile tartışan Batuhan Karadeniz'in antreman çıkmadığı görüldü. 
 
Eskişehirspor Sportif Direktörü Zafer Tüzün, Marsilya maçı öncesi kırmızı-siyahlı takımın futbolcularına güvendiklerini söyleyerek, "Perşembe günü kendi sahamız ve seyircimiz önünce Marsilya ile karşı karşıya geleceğiz. Biz futbolcularımıza güveniyoruz. Sain Johnstone'yi nasıl elediysek Marsilya'yı da eleyeceğimize inanıyoruz. Her iki takım da onbirer kişi oynuyor. İyi oynayan kazanır. Bunun takımımız olacağına inanıyoruz. Marsliya takımını 2 kere arkadaşlarımız izledi. Hocamız ona göre taktikler verecek. Takım da sadece kaptanımız Sezgin'in dışında sakat futbolcumuz yok. İskoçya'ya bizleri desteklemeye gelen büyük taraftarımız kendi sahamızda oynayacağımız bu maçta'da bizleri desteklesinler. Onların desteğini alarak maçı alacağız" dedi. 
 
Antreman öncesi teknik direktör Yanal'ın düşünceli olması objektiflerden kaçmadı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler