Eskişehirsporda Mesut Hoşcan başkan!

Eskişehirspor'da Mesut Hoşcan başkan!

Halil Ünal seçimi kaybetti.

Eskişehirspor'un 50'nci olağan kongresinde Kulüpler Birliği ve Eskişehirspor Kulübü Başkanı Halil Ünal seçimi kaybetti. Kırmızı-siyahı kulübün yeni başkanı Mesut Hoşcan oldu.
 
Eskişehirspor'un olağan kongresi bugün Mavi Ada Düğün Salonu'nda yapıldı. Kongrede başkanlık için eski başkan ve Kulüpler Birliği Başkanı Halil Ünal ile Mesut Hoşcan'ın hazırladıkları listelerle seçimlere gidildi. 722 delegeden 672'sinin oy kullandığı seçimlerde Halil Ünal 305 oy alırken, 359 delegenin oyunu alan Mesut Hoşcan Eskişehirspor Kulübü'nün başkanlığını kazandı. Seçimlerde 8 oy da geçersiz sayıldı.
 
Eskişehirspor'da yeni başkan seçilen Mesut Hoşcan, eski başkan Halil Ünal'ın elini havaya kaldırarak yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür etti. Ünal ile birlikte salondan dışarı çıkıp eski başkanı aracına kadar uğurlayan Hoşcan daha sonra alkışlar arasında tekrar kongre salonuna girdi. Hoşcan yaptığı konuşmada "Şu anda Eskişehirspor'da değişim başlamıştır" dedi.
 
Eskişehirspor'un yeni başkanı Mesut Hoşcan'ın listesinde yönetim kurulu üyesi olarak şu isimler bulunuyor:
 
"Ahmet Yalçın, Ali Emre Sarar, Mustafa Akgören, Mehmet Akman, Fatih Sezer, Bahadır Ünalan, Bilge Kaasbatur, Rıdvan Çakırgöz, İbrahim Eldem, Bekir Sıtkı Saraç, Faruk Işık, Serkan Can Zengin, Metin Güven, Saffet Çelen, Aytekin Aykın, Ömer Osman Şahin, Alaattin Çoban, İsmail Hakkı Öztekin, Yüksel Pilgir, Ertuğrul Dindar, Mehmet Yavuz Akpınar, Alper Orkun, Mustafa Cem Toker, Oral Büyüksarı, Mehmet Arı ve Metin Erkaya."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler