Esnaf Odaları Birliği Başkanlık koltuğuna Osman Karadeniz

Esnaf Odaları Birliği Başkanlık koltuğuna Osman Karadeniz

Çankırı Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği’nin yeni

başkanı Osman Karadeniz oldu.

Bugün Haşim Uyanık Eğitim ve Düğün salonunda gerçekleşen seçimlere Şoförler Odası Başkanı Necati Akdoğan ile Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Osman Karadeniz aday olarak katıldılar.

Divan başkanlığını Kırıkkale Esnaf Odalar Birliği Başkanı Süleyman Köstekli’nin yaptığı kongreden çıkan sonuç, seçimin ne derece iddialı ve çekişmeli geçtiğinin göstergesi oldu. Sandıklardan çıkan oyun sayımı sonunda Osman Karadeniz rakibi Necati Akdoğan’ın 5 oy geride bırakarak aldığı 55 oyla Çankırı Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliğinin yeni başkanı olmayı başardı.

Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği başkanlık seçimleri Haşim Uyanık Eğitim ve Düğün salonunda yapıldı.

Seçimlerin sonuçlanmasından sonra Sözcü18.com haber merkezine konuşan yeni Birlik Başkanı Osman Karadeniz “Çankırı için yeni bir dönem başlıyor. Beni buraya taşıyan ve emeği geçen tüm delege arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.” derken, zorlu geçen bir seçim maratonunun sonucunda başkanlık koltuğuna oturmanın heyecanını taşıyordu.

Osman Karadeniz’in başkan seçildiği yönetim kurulu Hüseyin Erdoğan, Hacı Ahmet Öztürk, Saykal Saykal ve Arif Bayrakun’dan oluşurken, Denetim Kurulu; Vedat Savaş, Mehmet Ali Ünver, Ahmet Söğüt, Disiplin Kurulu da; Sinan Aydın, Faruk Taşkın ve Kubilay Onocak’tan oluştu.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler