Esnafın derdi bizim derdimizdir

"Esnafın derdi bizim derdimizdir"

Çankırı Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Osman Karadeniz, esnafın sıkıntısında onların yanında olduklarını belirtti.

Çankırı Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (ÇESOB) Başkanı Osman Karadeniz, esnafların tüm sıkıntılarını kendi sıkıntıları gibi gördüklerini belirterek, "Esnafın derdi, bizim derdimizdir" dedi. 

Çankırı Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği'nde bir toplantı düzenleyen ÇESOB Başkanı Osman Karadeniz, Çankırı'daki esnafların tüm sıkıntılarında yanlarında olduğunu belirtti.
 
Geçtiğimiz günlerde Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Ali Şahin ve yönetim kurulu üyelerinin kendisini ziyaret ettiğini dile getiren Karadeniz, nakliyecilerin çeşitli sorunlarının olduğunu belirtti.
 
Nakliyecilerin tüm sorunlarını tek tek not alarak Belediye Başkanı İrfan Dinç'e ilettiklerini ifade eden Karadeniz, "Nakliyeci esnaflarımızın sıkıntılarını dinledik ve aynı gün Belediye Başkanımız İrfan Dinç'i ziyaret ettik. Sağ olsun başkanımız, tüm sıkıntılarımızı dinledi ve esnafların mağdur edilmemesi için gerekli talimatları verdi" ifadelerini kullandı.
 
Esnafların sıkıntılarını kendi sıkıntıları gibi gördüklerini belirten Karadeniz, "Esnaflarımızın derdi, bizim derdimizdir. Biz bu koltukta oturduğumuz sürece kimseyi mağdur etmedik, etmemek için elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz. Çünkü şu anda Çankırı Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği bayrağı bizim elimizde. Bu bayrak bizde olduğu sürece, o bayrağı en üst seviyeye çıkartmak için elimizden geleni yapacağız" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
4 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler