Ev alana tatil bedava!

Ev alana tatil bedava!

Türkiye'de konut satışlarını cazip hale getiren firmalar, bugünlerde 'ev' alanlara bedava tatil sunuyor...

Konut alımı için doğru zaman olduğunu belirten emlak uzmanlarından sonra, piyasaya hareketlilik katmak isteyen firmalar da kolları sıvadı. Ramazan kampanyaları ile konut satışlarına hareketlilik getirmeyi düşünen firmalar, alıcılara değişik teklifler sunuyorlar
 
Türkiye'de bu yılın ilk 5 ayında 875 bin 215 konut satılırken, en çok konut satışı ise İstanbul, Ankara, İzmir, Antalya, Bursa, Mersin, Kocaeli Ve Konya'da yapıldı. Konut satışı hızına daha da hız katmak isteyen inşaat firmaları vites büyütmek için yeni kampanyalara başladı. Peşinatı düşüren, konut alana tatil hediye eden, özel dairelere özel indirimler uygulayan firmalar, alıcıları satış ofislerine çekmek için rekabet ediyorlar. 
 
Şehrizar Konakları’nda tatil kampanyası
TOKİ iştiraki Emlak Konut GYO güvencesiyle Çalık Holding iştiraki Gap İnşaat tarafından inşa edilen Şehrizar Konakları’ndan 11 Temmuz - 7 Ağustos 2013  tarihleri arasında daire alanlara nakit alımlarda yüzde 5 indirim ve Angel’s Peninsula Hotel’de bir hafta iki kişilik tatil fırsatı sunuluyor. 
 
100 daireye yüzde 10 indirim 
Teknik Yapı’dan bayram hediyesi;  Evora İstanbul ile geldi. Teknik Yapı’nın Evora İstanbul projesine yönelik düzenlediği kampanyada yüzde 10 indirim veya sıfır peşinat seçenekleri sunuyor. Ramazan ayı ve Ramazan Bayramı nedeniyle Evora İstanbul’da başlayan kampanya ile 100 dairede yüzde 10 indirim yapıldı. Ramazan Bayramı sonuna kadar sürecek olan kampanyada peşinat vermek istemeyenler de düşünüldü. Kampanyada isteyene yüzde 0, yüzde 1 veya yüzde 25 gibi seçenekler sunularak kampanya daha cazip hale getirildi. 
 
Exen’de yarısı 36 ay vadeyle 
Sur Yapı’nın, prestij projesi Exen İstanbul’un 1. ve 2. etaplarında 284 dairenin teslimi tamamlandı, 100‘ün üzerinde aile yaşamaya başladı. Ramazan ayında, Exen İstanbul’dan ev sahibi olmak isteyenlere %50’si peşin ödenmek üzere, %50’si de 36 ay vade farksız ödeme planı sunuluyor. Projede satışları devam eden 3. etap teslimleri ise Ekim ve Kasım aylarında 2 fazda yapılacak. 
 
112 bin TL’ye 1+1 daire 
Yalçıntepe Group tarafından Bahçeşehir’de hayata geçirilen Maximoon projesinde peşin alımlarda yüzde 5 indirim yapılıyor. 12 aya kadar 0 faiz uygulanan projede, 24 aya 0,24, 36 aya 0,36, 48 aya 0,48 ve 60 aya 0,60 faiz uygulanıyor. 1332 konuttan oluşan projede konut fiyatları 112 bin TL’den başlıyor. 
 
Çukurova Tower’da 3.600 TL peşinat hediye!
Kaba inşaatı biten ve dış cephesi hızla ilerleyen Kartal’ın incisi 36 katlı Çukurova Tower’da Ramazan ayına özel yepyeni bir kampanya başlıyor. Ramazan ayı boyunca adalar ve deniz manzaralı Çukurova Tower’dan ev alanlara 3.600 TL peşinat Çukurova Gayrimenkul’den hediye… Yüzde 1’lik KDV diliminde bulunan Çukurova Tower’ın Ramazan kampanyasında isteğe göre yüzde 1 ya da yüzde 5 peşinatla ev sahibi olma ve kredi taksitlerinde bir yıl erteleme gibi cazip alternatifler sunuluyor. 253 konuttan oluşan 36 katlı rezidans projesi Çukurova Tower’da stüdyo daireler 149 bin TL, 1+1'ler 225 bin TL, 2+1'ler 360 bin TL, 3+1'ler ise 585 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.
 
Borcunu kendi ödeyen rezidans otel 
Dap Yapı’nın Vazo Kule ve Dalga Kule projelerinde Ramazan ayına özel fırsat kampanyası başladı. Sıfır peşinat, sıfır taksit ve 120 ay vade imkanı sunulan kampanyada projeler, kira geliriyle kendini amorti etmesi planlanıyor. Vazo Kule projesinde 289 rezidansın yüzde 70 oranında satışını gerçekleştiren Dap Yapı, 99 adetlik home office bloğu için ön talep topluyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler