Evden kaçan kızını  tabanca ile öldürdü

Evden kaçan kızını tabanca ile öldürdü

Ankara’da meydana gelen olay sonrası baba "pişmanım" dedi.

Olay, Ankara’nın Etimesgut İlçesi Eryaman semti 310. Sokak’ta meydana geldi. İddiaya göre sürekli evden kaçan Eda Küçük, geçen çarşamba akşamı montunu giyerek evden çıkmak istedi. Taksici baba İsmail Küçük ise bu sırada evin kapısında kızını durdurup, "Nereye gidiyorsun?, bak sürekli evden gidiyorsun, yeter artık" diyerek belindeki ruhsatlı tabancasını çekti. Baba Küçük, "Bu sefer gidersen seni vururum" diyerek kızını korkutmaya çalıştı. Ancak kızı Eda, babasının sözlerine rağmen evden çıkmak istedi. Bu sırada İsmail Küçük’ün elindeki tabanca ateş aldı. Eda Küçük elmacık kemiğinden girip, ensesinden çıkan kurşun ile yere yığıldı.

Bir anda şoke olan baba İsmail Küçük, gözyaşı döküp, 112’yi aradı ve "Kızımı vurdum, ne olur acil gelin" dedi. Sağlık ekiplerinin gelmesini bekleyen baba, kızını kucağına aldı. Sağlık ekipleri geldiğinde Eda Küçük’ün öldüğü belirlendi. 3 çocuk babası taksici İsmail Küçük daha sonra polisi arayıp, "Kızımı vurdum, gelin beni alın" dedi. Olay yerine gelen polis ekiplerine ruhsatlı tabancasını veren baba Küçük, teslim oldu.

ankara-ismail-kucuk-sozcu-resim-022.jpg

YANLIŞLIKLA VURDUM, PİŞMANIM

Evlat katili olan İsmail Küçük emniyetteki ifadesinde, "kızımın psikolojik sorunları vardı. Anti deprasif ilaçlar alıyordu. Kızım sürekli evden kaçıyordu. Psikolojisi bozuk olduğu için de fazla müdahale etmiyordum. Olayın olduğu akşamdan bir gün önce eve gelmişti. Tekrar gitmek isteyince çok sinirlendim. Korkutmak istedim, ancak silah nasıl ateş aldı, vurdum, bilmiyorum, hatırlamıyorum. Bir anda kızım kanlar içinde yere yığılırken farkettim. Canımdan bir parça gitti, çok pişmanım" dedi.

Babasının tabancasından çıkan kurşuna hedef olup hayatını kaybeden Eda Küçük’ün sık sık ’Buse’ adlı kız arkadaşına gideceğini belirterek evden ayrılıp, birkaç gün sonra tekrar döndüğü öğrenildi. Adli Tıp Kurumu’na kaldırılarak otopsisi yapılan Eda Küçük, toprağa verildi. Babası İsmail küçük ise tutuklandı.

kaynak: hurriyet.com.tr-dha

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler