Evlenmek için AK Partiye oy ver şartı koştu

Evlenmek için AK Parti'ye oy ver şartı koştu

Ayrıldığı eşine, "AK Parti'ye oy versin, alkolü bırakıp, namaza başlasın bir araya gelelim" dedi.

Konya'nın Seydişehir ilçesinde 24 yıllık eşi Sevda Erdayandı tarafından terk edilen Hüseyin Toklu, bilboardlara "Sevda, seni çok seviyorum, pişmanım beni affet" ilanı verdi. Sevda Erdayandı ise, buna karşılık ayrıldığı eşine, "AK Parti'ye oy versin, alkolü bırakıp, namaza başlasın bir araya gelelim" dedi.

Konya'da bir güneş enerji firmasında çalışan Hüseyin Toklu ile 3 çocuğunun annesi olan eşi Sevda Erdayandı 2 yıl önce geçinemeyerek ayrıldı. 24 yıl bir yastığa baş koyan ve 2 yıl önce ayrılan Hüseyin Toklu, ilçedeki bilboardlara, "Sevda, seni çok seviyorum, pişmanım beni affet" yazılı ilan astırdı.

"AK PARTİ'YE OY VERİRSEN TEKRAR EVLENİRİM"

Tüm ilçede ilanların asılmasından hemen sonra cevabı sorulan 3 çocuk annesi Sevda Erdayandı ise ilginç bir şart koştu. Erdayandı, "21 yıllık evli kaldığım eşimden 3 çocuk sahibi oldum. Çocuklarımın ikisi evli, bir de torunum var ama biz onla huzurlu bir hayat yaşayamadık. Bizim evliliğimizi içki bitirdi. Ben ayın 15 günü evdeysem, 15 gününde de annemlerin yanında kalıyordum. Emekli oldu, bir kuruş para geçmedi elimize. Barışmak için şartım var. İçkiyi bırakacak, namaza başlayacak ve samimiyetine inanmam için de AK Parti'ye oy verecek. Kendisi aşırı derecede sosyal demokrat biridir, beni sevdiğini ancak böyle kanıtlayabilir" şeklinde konuştu.

CHP'Lİ AMA EŞİ İÇİN AK PARTİ'YE OY VERMEYİ KABUL ETTİ

Ayrıldığı eşinin şartlarının öğrenen Hüseyin Toklu ise fazla düşünmeden yanıt verdi. CHP'li olan Toklu, "Ben eşimi çok seviyorum. Onun için bütün fedakarlıkları yaparım. Şartlarını yerine getireceğim. Nasıl pankartlarla özür dilediysem, o şekilde de şartlarını yerine getirmeyi düşünüyorum. Beni affetsin ve bir araya gelelim yeter" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler