Eyvah Eyvah-2 cdsi bende yok!

Eyvah Eyvah-2 cd'si bende yok!

Çankırı'da polisin yaptığı baskın sonucu bilgisayar ve cd'lerine el konulan Mehmet Evci, Sözcü18'e konuştu.

Polisin Çankırı'da yaptığı operasyon sonucu işyerinde elkonulan bir bilgisayar, çok sayıda cd ve dv ile ilgili olarak işyeri sahibi Mehmet Evci ilk kez konuştu.

Eyvah Eyvah-2 filmi ile ilgili olarak ülke genelinde yapılan polis operasyonlarından nasiplerini aldıklarına dikkat çeken Mehmet Evci "Türkiye'de ilk kez bir film orjinal kopyası üzerinden çoğaltılarak piyasaya sürüldü. Böylesi bir işi de bizim gibi Anadolu'daki küçük işletmelerin yapması mümkün değil" diyerek, "Polisin yaptığı baskında işyerimde Eyvah Eyvah-2 filminin tek bir kopyası dahi bulunmadı" dedi. Evci, sözlerini şöyle sürdürdü:

POLİSİN ALDIĞI FİLMLER BENİM KİŞİSEL ARŞİVİM
"Olay günü sağlık nedenlerim dolayısıyla işyerimde değildim. O gün öğle saatlerinde, ayın belli günlerinde dükkana gelen seyyar toptancı daha sonra alınmak üzere yaklaşık 102 tane dvd'yi işyerime bırakmış. Polis de akşam saat 17.00 sularında işyerine yaptığı baskınla bunlara ve kişisel bilgisayarıma el koymuş. Beni film çoğaltırken ya da kopya film satarken yakalamadılar. Herkesin bilgisayarında internetten indirdiği filmler vardır. Benim de kişisel bilgisayarımda böylesi bir film arşivi var. Henüz savcılığa ifade vermedim. Ancak bu söylediklerimden farklı bir ifade vereceğimi de sanmıyorum."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler