Fenerbahçe Trabzonspor'u tek golle devirdi

Fenerbahçe Trabzonspor'u tek golle devirdi

Spor Toto Süper Lig’de yapılan maçta Fenerbahçe, ilk yarıda attığı tek golle Trabzonspor’u 1-0 yenerek, haftayı 3 puanla kapattı

Fenerbahçe geçen sezon şampiyonluk yarışını önünde bitirdiği Trabzonspor'u bir kez daha mağlup etti. Şike soruşturması nedeniyle 'gerilimli' geçen maçta galibiyet golünü 24. dakikada Mehmet Topuz kaydetti.

Fenerbahçe taraftarının 90 dakika boyunca takımına destek verdiği karşılaşmada Trabzonsporlu Aykut 54. dakikada kırmızı kart gördü. Fenerbahçe'nin başındaki 50. lig maçına çıkan Aykut Kocaman'ın öğrencileri bu galibiyetle puanını 34'e yükseltti ve lider Galatasaray'ı takibini sürdürdü. Trabzonspor ise 21 puanda kaldı.

GÖKHAN GÖNÜL "GÖNÜL"LERİ FETHETTİ

Şükrü Saracoğlu'nda böylesine 'gerilimli' oynanan Fenerbahçe-Trabzonspor maçında sahalarda görmek istediğimiz bir olay yaşandı.

54. dakikada Trabzonsporlu Aykut, Gökhan Gönül'e yaptığı müdahale sonrasında ikinci sarı karttan kırmızı görüp atıldı. Ancak Cüneyt Çakır'ın kırmızı kart gösterdiği sırada pozisyonun kahramanlarından Gökhan Gönül, hakemin yanına giderek Aykut'un kendisine faul yapmadığını; karta gerek olmadığını söyledi. Ancak Çakır yine de kırmızı kartını gösterdi.

Gökhan Gönül pozisyonu anlatırken yanına giden bir diğer Fenerbahçeli Mehmet Topuz ise Gökhan'ı formasından çekti ve ona susmasını söyledi.

FENERBAHÇE: 1 - TRABZONSPOR: 0

Stat: Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu

Hakemler: Cüneyt Çakır, Bahattin Duran, Tarık Ongun

Fenerbahçe: Volkan Demirel, Gökhan Gönül, Serdar Kesimal, Yobo, Ziegler, Mehmet Topuz, Selçuk Şahin, Emre Belözoğlu, Stoch, Alex, Semih Şentürk

Trabzonspor: Tolga Zengin, Celustka, Giray Kaçar, Glowacki, Cech, Aykut Akgün, Serkan Balcı, Colman, Halil Altıntop, Alanzinho, Burak Yılmaz

Gol: Dk. 24 Mehmet Topuz (Fenerbahçe)

Sarı Kartlar: Dk. 25 Gökhan Gönül (Fenerbahçe), Dk. 36 Aykut Akgün (Trabzonspor)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler