Farklı yenilgiyi kaleci Serkan önledi: 2-1

Farklı yenilgiyi kaleci Serkan önledi: 2-1

Çankırı Belediyespor, Ankara deplasmanından eli

boş dönüyor. Mavi - Beyazlılar Hacettepe önünde sahadan 2-1 yenik ayrıldılar. Hacettepe karşısında alınacak farklı mağlubiyeti kaleci Serkan önledi. Tek golümüzü ise Aytaç kaydetti.

HACETTEPE: 2 - ÇANKIRI BELEDİYESPOR: 1

Stat: Cebeci İnönü

Hakemler: Abdullah Kalafatoğlu *, Osman Tüfekçi *, Şener İnan *

Hacettepe: Şener **, Efşan xx, Sedat *, Aykut *, Ali * (Dk. 46 Serhat **), Efe **, Mustafa **, Fırat *, Ramazan ** (Dk. 86 Engin ?), Sabahattin * (Dk. 58 Onur **), Caner *

Çankırı Belediyespor: Serkan ***, Metin *, Aytaç ** (Dk. 78 Önder *), Lokman *, Gürkan **, Emre ** (Dk. 85 Kemal ?), Uğur * (Dk. 63 Rıdvan *), Eşref **, Tolga **, Taylan **, Celal **

Goller: Dk. 29 Ramazan, Dk. 60 Mustafa (Hacettepe), Dk. 46 Aytaç (Çankırı Belediyespor)

Yedekler: Selahattin, Samet, Recep, Furkan, Kemal, Rıdvan, Önder
Sarı kartlar: Dk. 11 Efşan, Dk. 56 Sedat, Dk. 79 Serhat, Dk. 90 Mustafa (Hacettepe)

İLK DEVREYİ 1-0 GERİDE BİTİRDİK
3 puan için Cebeci İnönü Stadında kırmızı - beyaz formalarıyla sahaya çıkan Çankırı Belediyespor, karşılaşmanın ilk yarım saatinde başabaş bir mücadele ortaya koydu.

Dakikalar 14'ü gösterirken ceza sahası dışından Eşref'in sert şutu az farkla auta çıkarken Hacettepeli taraftarlar derin bir "oh" çekiyorlardı.

Ev sahibi Hacettepe'nin ilk tehlikeli atağı 23. dakikada ceza sahası içerisinde topla buluşan Ramazan'ın vurduğu kafa vuruşu ile top avuta çıkarken bu kez Çankırılı taraftarlar rahatlıyordu.

26. dakikada tartışmalı ofsayt kararında kaleci ile karşı karşıya kalan Gürkan, ister istemez yan hakemle polemiğe girmek zorunda kalıyordu.

Ve dakikalar 29'u gösterirken ev sahibi takım golünü buldu. Bu dakikada ceza sahası dışından kaleye giden sert şutu biraz da güneşin etkisiyle çelmek zorunda kalan kalecimiz Serkan'ın elinden çıkan top, Hacettepeli Ramazan'ın önüne düşünce, bu futbolcu da topu filelerle kucaklaştırmakta hiç mi hiç zorlanmadı: 1-0

Devreyi bu skorla tamamlayan Çankırı Belediyespor, soyunma odasına ikinci devrenin planlarını yaparak gidiyordu.

GOLLE BAŞLAYAN İKİNCİ YARI
İkinci yarıya aynı kadro ile başlayan Teknik Direktör Hakan Yılmaz, ilk yarıda olduğu gibi yine kendisine ayrılan bölümde oyuncularına talimatlar yağdırıyordu.

Maçın 47. dakikasında ceza sahası sol çizgisi dışında topla buluşan golcümüz Aytaç, düzgün bir vuruşla rakip takımın kalecisi Şener'in bakışları arasından topu filelerle buluştururken, tribünlerdeki taraftar da sıcak altında sevinç gösterilerine çoktan başlamıştı.

İkinci yarının ilk 10 dakikasında iki değişiklik yapan rakip takım, kalesinde golü gördükten sonra topla çok daha fazla oynamaya başlamıştı. Bunun sonucunda da ceza sahamız içerisinde topu önünde, kaleci Serkan'ı da karşısında bulan Mustafa, düzgün bir vuruşla takımını 2-1 öne geçiren golü yapmakta hiç de zorlanmıyordu.

KALECİMİZ SERKAN,
FARKLI YENİLGİYİ ÖNLEDİ

Galibiyet golünü bekleyen bizler ise yediğimiz golün şaşkınlığını yaşıyorduk. Nedeni ise rakip takım oyuncularının ceza sahamız içerisine öylesine kolay giriyorlardı ki, herhalde şaşkınlığımızın nedeni bunun cevabını veremiyor olmamızdı!

Ve bu dakikalarda Çankırı Belediyespor için kabus başlamıştı. 73, 74 ve 75. dakikalarda rakip forvet oyuncularının ceza sahamız içerisinde kalecimiz Serkan ile karşı karşıya kalmaları, bu ataklardan ikisinin Serkan tarafından çelinmesi, tribünlerdeki taraftarla yedek kulübesindeki teknik kadroyu da oldukça rahatlatıyordu.

Sahadaki mücadele veren kaleci Serkan dışında kalan 10 oyuncucumuzu, saha kenarında yırtınan teknik direktör Hakan Yılmaz bile harekete geçirmekte zorlanıyordu. Son 10 dakikaya girilirken sahadan en az beraberlikle ayrılma düşüncesine giren oyuncularımızın cılız atakları gol getirmedi ve 3 puan için geldiğimiz Ankara deplasmanından, puansız olarak Çankırı'ya dönüyorduk.

GRUBUMUZDA BUGÜN OYNANAN MAÇLAR VE SONUÇLARI
Sarıyer: 1 - Bandırmaspor: 3
Turgutluspor: 1
- Mardinspor: 0
A. Sebatspor: 0 - Gebzespor: 1
Bugsaşspor: 0 - Çorumspor: 2
Alanyaspor: 3 - Beypazarı Şekerspor: 3 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler