Fatih Terim isyan etti! İZLE

Fatih Terim isyan etti! İZLE

"Ben ne yapayım! Memlekete ateş düşmüşken 3 puan aldık diye göbek mi atayım?"

Bayramın ikinci günü Gaziantep'te hain patlama sonucu hayatını kaybeden 8 kişi ve 64 yaralı ile ilgili tüm yurtta tepkiler devam ederken, Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim oynadıkları Kasımpaşa maçı sonrası kendisinden "maç yorumu" bekleyen medya mensuplarına "Bugün bu olaylar yaşanırken benim yorum yapmam imkansız" dedi.

İşte Fatih Terim'in maç sonrası Lig TV kameralarından medya mensuplarına söyledikleri:

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'in maç sonrası yaptığı basın toplantısında dile getirdikleri sosyal medyada büyük yankı buldu. Twitter'de atılan mesajlar Fatih Terim'i TT yaptı. İşte o mesajlardan bazıları:

 

@YarimAltin
Milletvekili lig tv.de maç yorumluyor. Fatih Terim böyle günde 3 puan aldığımıza seviniyorum demeye utanırım diyor ve gidiyor. Helal terim.
 
@metehan_demir
Sev sevme ama bu gece Fatih Terim terör saldırısı nedeniyle futbol konusmayacagim dedi. Devlet adami ciddiyetinde spor adamligi. Helal olsun.
 
@CEMİLARAZ
Hangi takımlı olursan ol Milletvekili Hakan şükür'ün tutumundan sonra Fatih Terim'in davranışına 'helal olsun' demeyen adam, adam diildir.
 
@GsGazete
Fatih Terim, "Milletin evine ateş düşmüş ben burada üç puan aldım diye göbek mi atayım?"
 
@firatgunayer
Fatih Terim: "Antep'te olanları duyunca, bir yere ateş düşmüş, kardeş kardeşi vurmuş, burada iyi oynadık 3 puan aldık demeye utanıyorum"

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler