Fatih Terim: O hakem bu hakem...

Fatih Terim: O hakem bu hakem...

EURO 2016 D Grubu'nda A Milli Takım'ın Hırvatistan'a 1-0 mağlup olduğu karşılaşma sonrasında Fatih Terim maçı değerlendirdi.

İşte Fatih Terim'in açıklamaları;

"Biz bitti demeden bitmez demek için başlamamız lazım. Biz daha başlayamadık. Faul beklentisi içerisindeyken korner oldu ve Modric'in golü geldi. Henüz turnuva bitmedi ve iki maçımız var. Ülke bilmeli ki buraların seviyeleri bu... İlk 45 dakikada topun mülkiyetini kendinde bulundurabilen, rakibe direnen bir takımımız vardı. Daha sonra yorulmalar ve güç dengesi aleyhimize işledi. İspanya maçına daha iyi hazırlanacağız. Maçın hakemiyle ilgili ben Konya'da söyleyeceğimi söyledim. O hakem bu hakem daha bir şey söylemeye gerek yok.

'ÇOK PAS HATASI YAPTIK'
Türk Milli Takım'ının bir oyun anlayışı var. Bunun için beni şaşırtan bir durum olmadı. İkinci yarı bu kadar dağanık oynayacağımızı beklemiyordum. Çok pas hatası yaptık. İlk yarı iki takımda taktiksel açıdan birbirini biliyordu. İlk yarı hücumda eksik kaldık, ikinci yarıda defansif bazı hatalarımız oldu. Bundan sonraki maç için kolay top kaybını önlemeli ve daha çok pres yapmalıyız."

Fatih Terim, Arda Turan, Hakan Çalhanoğlu gibi yıldız isimlerin performansıyla ilgili soru üzerine de şu yorumu yaptı:

"Onlar önemli oyuncular ve performansları bizim için çok önemli. Bugün biraz daha ihtiyacımız oldu. Bunlar olabilir biz takım olarak bakıyoruz. Cenk, Selçuk, Ozan'ı bir kefeye koyarsak hepsinden beklentim daha yüksekti açıkcası ama malesef olmadı. Daha maçlarımız var bakalım.' yanıtını verdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler