Fatih Terimden Arda ve Burak açıklaması

Fatih Terim'den Arda ve Burak açıklaması

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, antrenman öncesinde basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Terim, merakla beklenen Arda Turan transferi hakkında, "Arda'yı çok istiyoruz. Milli maçtan sonra kendisiyle görüştüm. Galatasaray'a gelmek için her şeyi yapıyor. Başkanların oturup bir konuşması gerekiyor sanırım. Olur ya da olmaz bilemem fakat görüşmeleri gerekiyor. Arda'nın gitmesi sürpriz oldu, gelmesi sürpriz olmaz" dedi.
 
BURAK YILMAZ OLAYI
Terim, Süper Kupa maçı sonrasında Burak Yılmaz'ın takımla beraber sevinmemesi üzerinden başlayan polemik konusunda da konuştu.
 
"KİMİN OYNAYACAĞI BENİM KARARIM"
"Bu haberleri bende okuyor ve dinliyorum. Bu haberlerin kimler tarafından hangi amaçla çıkarıldığını bilecek kadar tecrübeliyim. Bizim görevimiz dört forvet oyuncusunu en iyi şekilde tutup; formda tutup onlardan verim almak. Kimin oynayacağı ise benim kararım.
 
"BU İŞİN KAPRİSİ OLMAZ"
Profesyonel iş yapıyoruz hepimiz. Herkes hazır olmak zorunda. Kaprisi, kırgınlığı olmaz bu işin. Kazanıldığı zaman herkesin sevinmesi kaybedildiği zaman da herkesin üzülmesi gereken bir iş yapıyoruz.
 
"BENCE SORUN YOK, ONA SORUN"
Ben bir sorun olduğunu düşünmüyorum. Varsa da ona sormanız lazım. Ben olanı saklamam, doğrusu olanı biteni anlatmaktır. Galatasaray'da bir şeyler olursa ben bunu Galatasaraylılara anlatırım."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler