Fatih Terime 3 maç ceza

Fatih Terim'e 3 maç ceza

PFDK Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'e 3 maç ceza verdi.

Türkiye Futbol Federasyonu Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'nun Fatih Terim kararı belli oldu.

FATİH TERİM'E 3 ŞAŞ'A 1 MAÇ CEZA
PFDK, Orduspor maçında tribüne gönderilen Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'e, müsabaka hakemine yönelik sportmenliğe aykırı hareketi nedeniyle 3 maç ve 30 bin lira, antrenör Hasan Şaş'a ise aynı gerekçeyle 1 maç ve 10 bin lira ceza verdi.
 
Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Orduspor ile oynanan maçta hakem Serkan Çınar tarafından kulübeden tribüne gönderilmişti.
 
TERİM HANGİ MAÇLARDA YOK!
Galatasaray Kulübü, Orduspor maçı sonrası flaş röportaja ve basın toplantısına antrenör ile futbolcuların katılmamasından dolayı 10 bin lira para cezasına çarptırıldı. Bu cezayla Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, takımının ligdeki Eskişehirspor, Gençlerbirliği ve Kayserispor maçlarında saha kenarında görev yapamayacak.
 
TERİM'İ VERDİĞİ İFADE DE KURTARAMADI!
Fatih Terim Disiplin Kurulu'na yaklaşık 1 saat süreyle verdiği ifadesinde hakem ile diyaloğa girmenin yanlış olduğunu kabul ettiğini ancak hiçbir şekilde hakemin küfür ve hakaret sayılabilecek nitelikte sözler sarfetmediğini söyledi. Terim, ifadesinde Serkan Çınar'a yönelik şu sözleri söylediğini kabul etti ve ifadesini şu şekildee verdi:
 
"O ZEVKİ TATTIRMAYACAĞIM DEDİM"
"Bana raporunda küfür etti yazma zevkini tattırmayacağım dedim. Hiçbir şekilde şahsına veya değerlerine hakaret sayılabilecek bir söz söylemedim. Her maçta olabilecek türden bir diyalogtu. Türkiye'de çok maçta benim konuşmamın çok üstünde hakeme yönelik itirazlar oluyor. Bu diyalogtan ötürü benim ceza almam hukuka ve vicdana sığmaz. Zaten hakem raporu da benim size verdiğim ifademi doğruluyor. Sözlerimin hiçbir hakaret niteliği yok. Maçın tansiyonu ile aslında olmaması gereken bir tepkim sözkonusu."
 
"BURAK'A GELME Mİ DİYECEKTİM?"
G.Saray Teknik Direktörü Terim'in hakem tarafından tribüne gönderildikten sonra oyuna müdahele ettiği şeklindeki suçlamaya karşılık ise "Oyuncum golü atmış, tribüne bana koşmuş, gelme mi diyeceğim. Maçın yüksek tansiyonu ile bizim bulunduğumuz tribünde hareketlenme oldu. Burak bana doğru koştuğu için ben de onu tebrik ettim" şeklinde ifade verdiği öğrenildi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler