Fatih Terime çifte görev

Fatih Terim'e çifte görev

LİG TV'de yayınlanan Maraton adlı programın sunucusu Şansal Büyüka'nın iddiasına göre ...

LİG TV'de yayınlanan Maraton adlı programın sunucusu Şansal Büyüka, Türkiye Futbol Federasyonu'nun A Milli Takım'ın başına geçmesi için 48 saat içinde Fatih Terim'e teklifte bulunacağını öne sürdü.
 
Türkiye Futbol Federasyonu'ndan birkaç kişiyle konuştuğunu belirten ve Fatih Terim'in de bu teklife sıcak bakabileceğini ifade eden Şansal Büyüka şunları söyledi:
 
"Federasyon Fatih Terim için nabız yokluyor. Terim 'Galatasaray'ı asla bırakmam' diyor. 1 kez daha şampiyon olarak 1 yıldız daha takmak istiyor. Ama şunu biliyorum ki; hem Galatasaray'ı hem de Milli Takım'ı birlikte çalıştıracak motivasyonu var. Önümüzdeki 4 maçta bir mucize olur da 2014 Dünya Kupası'na gidersek Abdullah Avcı ile yola devam edilecek. Ama gidemezsek kesinlikle yollar ayrılacak. Federasyon 'Bu sezonun sonuna kadar hem Galatasaray'ı hem de Milli Takım'ı çalıştır. 2014'ten itibaren de sadece Milli Takım'ı çalıştır' teklifini yapmaya hazırlanıyor. Kısa sürede teklif götürecekler. 48 saat içinde Fatih Terim ile görüşme olabilir. Göreve hemen başlanması istenecek. Ve bu 'Bizi kurtar ve git' teklifi olmayacak. Görüştüğüm Federasyon yetkilileri 'Söz konusu Türkiye ise Ünal Aysal'dan izin alacağımızı düşünüyoruz. Zaten bu sezon Galatasaray'ı çalıştıracak."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler