Favorim Romanya çünkü Türkiyeyi yeneceğiz

"Favorim Romanya çünkü Türkiye'yi yeneceğiz"

Hollanda Teknik Direktörü Louis van Gaal, Türkiye maçı öncesi basın toplantısı düzenledi.

Van Gaal karşılaşma ile ilgili, "Türkiye karşısına FIFA sıralamasında ilk 7 için çıkacağız. Biz de yarın kesinlikle galibiyet için oynayacağız. Türkiye'nin de hücum ağırlıklı oynayacağını düşünüyorum. Sneijder ile Kuyt'ın etki altında oynayacaklarını sanmıyorum" ifadelerini kullandı.
 
Staddaki atmosfere de değinen Hollandalı teknik adam, Türkiye'nin müthiş taraftar desteği olacağını, bunun da maçın gidişatını etkileyeceğini söyledi.
Haberin devamı ↓reklam
 
Tecrübeli teknik adam, grup ikinciliği için favorisinin sorulmasının üzerine "Grupta ikinci en iyi takımın Türkiye olduğunu düşünüyorum. Puan tablosuna baktığımızda da şu anda böyle olduğunu görüyoruz. Ancak grup ikinciliği için favorim Romanya. Çünkü Türkiye'yi yeneceğimizi düşünüyorum. Türkiye, grupta ikinci takımdır. Bireysel olarak baktığımız zaman da Romanya'nın Estonya'yı yeneceğini düşünüyorum. Türkiye-Hollanda maçıyla ilgili düşüncelerim de bizim yeneceğimiz düşüncesinde. Umarım biz kazanırız" şeklinde konuştu.
 
Her zaman rakiplere saygı duyan bir teknik direktör olduğunu belirten van Gaal, "Türkiye'nin kalitesinin farkındayım. Oyuna nasıl yaklaşacağımı şu anda burada paylaşmak istemiyorum. Eğer paylaşırsam bu durum Fatih Terim açısından bir avantaj oluşturacaktır" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler