Federasyon çantalıktan kurtuldu!

Federasyon "çanta"lıktan kurtuldu!

Adem Can başkanlığındaki Çankırı Dernekler Federasyonu gerçekleştirdiği genel kurul ile "çanta federasyon" olma özelliğini kaybetti!

Ankara'da Çankırı Dernekler Federasyonu'nun 3. Olağan Genel Kurulu 18 Haziran 2011 Cumartesi günü saat 12.00'da Konya Sokak No 18/2 Ulus'taki Ankara Esnaf ve Sanatkarlar Odası toplantı salonunda yapıldı.

Sözcü18 Genel Yayın Yönetmeni Vedat Beki'nin köşesinde dile getirdiği ve kuruluşundan bu yana  "Çanta Federasyon" (!) olarak hizmet verdiği iddiası 3. Olağan Genel Kurul'un kamuoyu önünde yapılmasıyla birlikte nihayet sonlandı!

canta-fed.-resim-03.jpg

Ankara'da yaşayan Çankırı insanının oluşturduğu stk'ların en üst kuruluşu olduğu iddiasını sürdüren ancak bugüne kadar genel kurullarını "çanta" üzerinden gerçekleştiren Adem Can ve yönetimi, Sözcü18'de çıkan eleştirilerin sonucunda, son genel kurullarını salonlara taşıyarak kamuoyu önünde "çanta"lıktan kurtulmayı başardılar! Böylece Başkent'teki federasyon "çanta"lıktan, "fedba" olarak anılan başkanları da "Adem Can" olmayı nihayet başardı!

Gerçekleşen bu genel kurul ile hem Çankırı Dernekler Federasyonu'nu hem de başkan Adem Can'ı kutluyor, yeni dönemde başarılar diliyoruz!

3. OLAĞAN GENEL KURUL'DAN NOTLAR...

Çankırı Dernekler Federasyonu'nun 3. Olağan Genel Kurulunu izleyenler arasında başta çiçeği burnunda Ak Parti Çankırı milletvekili Hüseyin Filiz, İstanbul Çankırı Dernekler Federasyonu (ÇANDEF) Başkanı Ömer Lütfi Özenç olmak üzere Çankırıspor Kulübü Başkanı Sevda Karaali bulundu.

Yapılan seçimler sonucu Federasyonun yönetim, denetim ve disiplin kurulu şu isimlerden oluştu:

YÖNETİM KURULU ASIL: Adem Can, Nurettin Doğan, Hikmet Altuntop, Şerafettin Çakır, Mustafa Orman, Dursun Göğüsdere, Mehmet Ayhan, Veysel Dede, Nevzat Fındık, Mehmet Gündoğmuş, Abdurrahman Karabudak, Salih Ünal, Mevlüt İpci, Nermin Aydınlı, İsmail Ezberci, Recep Ünal, Eşref Karaeşme, Ömer Sülek, Oktay Yaylacı, Mahir Irmak, Abdullah Yavuz, Güllü Arpa, İdris Akkaya, Niyazi İlkbahar, Fikret Karaali. 

DENETİM KURULU: Mehmet Cankurtaran, Ömer Çelik, Uğur Kulaksız, Ahmet Ali Kırış, İsmail Gümüşok.

DİSİPLİN KURULU: Hasan Hüseyin Doruk, Adem Karabaloğlu, Rıdvan Nar, Recep Niyaz, Oğuz Coşkun.

Ek bilgi: Haberle ilgili kullanılan fotoğraflar federasyonun web sayfasından alınmıştır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
3 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler