Fehmi Bölükbaşı: AKP 7 Haziran'da sandığa gömülecek

Fehmi Bölükbaşı: AKP 7 Haziran'da sandığa gömülecek

MHP Çankırı milletvekili adayı Fehmi Bölükbaşı, düzenlediği basın toplantısında AKP iktidarının 8 Haziran'da sona ereceğini açıkladı.

MHP Çankırı milletvekili adayı Fehmi Bölükbaşı il binasında düzenlediği basın toplantısında ekonomiden siyasete, sağlıktan ulaşıma, yerel sorunlardan ülke gündemine kadar birçok konuda önemli açıklamalarda bulundu. Bölükbaşı, AKP'nin ülkeyi iyi yönetemediğini açıkladı.

AKP'yi '3Y' sloganı üzerinden eleştiren Fehmi Bölükbaşı "Yolsuzluk - Yoksulluk - Yasaklar. Evet ülkeye 3Y formülünü uyguladılar. Kendi menfaatleri doğrultusunda tabi ki. Bugün kendilerinin hırsız olduğnu kabul eden siyasetçilerle karşı karşıyayız. İnsanı yaşat ki devlet yaşasın diyerek iktidara geldiler, bunu da iyi uyguladılar ki; insan derken mutlu azınlık olarak kendilerini kastediyorlarmış. Ama halkımız uyanmıştır. AKP artık yorulmuştur, yıpranmıştır, içten içe kaynamaya başlamıştır. Artık birbirlerine saldırmaya başlamışlardır" ifadelerini kullandı.

AKP 7 HAZİRAN'DA SANDIĞA GÖMÜLECEK
Seçim çalışmaları süreci içerisinde gerçekleştirdikleri esnaf ziyaretlerinde vahim durumlarla karşılaştıklarını belirten MHP Çankırı milletvekili adayı Fehmi Bölükbaşı "Çankırı'da yaşayan insanın büyük bir bölümü kredi kartı mağduru. Ticaret yapan esnafımız karşılıksız çekler nedeniyle hayli mağdur. Bütün bunlar yaşanırken iktidar mensupları ise şov peşinde" dedi.

Bölükbaşı, yerelde yaşanan kısır çekişmelerden dolayı var olan üniversiteden yeterince yararlanılamadığını, üniversite-sanayi işbirliğinin Çankırı'da tam manası ile yerleşmediğine değindi. Bölükbaşı "Bölgenin milletvekilleri her nedense sandıktan sonra koltuk kavgasına giriyor. Kısır çekişmelerden dolayı yeterince hizmet verilemiyor. İktidar tarafından STK'lara korkunç baskılar uygulanıyor. AKP 7 Haziran'da sandığa gömülecek ve sessizce gidecek. İnsanımız korku ile yaşamaktadır. Biz Türk milletini seviyoruz" şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
6 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler