Fehmi Bölükbaşı: Bu sevda burada bitmez

Fehmi Bölükbaşı: Bu sevda burada bitmez

MHP Çankırı 2. sıra milletvekili adayı Fehmi Bölükbaşı, seçim sonuçlarının ardından düzenlediği basın toplantısında 'teşekkür' etti.

MHP Çankırı 2. sıra milletvekili adayı Fehmi Bölükbaşı'nın yazılı açıklaması şöyle:

"25. Dönem Milletvekilliği Genel seçimleri her türlü elverişsiz şartlara, korku, baskı ve dayatmalara rağmen dün itibari ile sonuçlanmış, hepinizin malum olduğu şekilde, aziz milletimizin iradesi sandığa yansımıştır.

Seçim sürecinde birlik ve beraberlik içerisinde çalıştığımız diğer milletvekili adayımız sayın Recep Dumanlı, İl Başkanımız, Merkez İlçe ve İlçe Başkanlarımız, İl ve İlçe yöneticilerimiz, İl ve İlçe kadın kollarımızın vefakar başkan ve yöneticileri, Ülkü Ocakları İl Başkanımız ve İlçe Ocak Başkanlarımız ve değerli yöneticileri, Belediye Başkanlarımız, İl Genel Meclisi ve Belediye Meclisi üyelerimiz, STK kuruluşlarımızın değerli başkan ve yöneticileri, Teşkilatımızın her kademesinde görev alan dava arkadaşlarımız, seçim sathında bizleri takip eden ve desteklerini esirgemeyen basın mensuplarımız, gece gündüz demeden helal emek vererek çalışan isimsiz kahramanlar ve bizlerden maddi ve manevi desteklerini esirgemeyen siz değerli hemşerilerime teşekkür eder, sevgi ve saygılarımı sunarım.
Milliyetçi-Ülkücü Hareketin soluğu AKP’nin ensesindedir. Bir önceki seçimlere göre, AKP Çankırı’da 8.000 civarında oy kaybetmiştir. Buna mukabil MHP Çankırı ilimizde 6.000 civarında oyunu artırarak, bundan sonraki seçimlerde iktidarın en büyük adayı ve aziz Türk Milletinin en büyük umut kaynağı olduğunu bir kez daha göstermiştir.
Değerli hemşerilerim,
Aziz dava arkadaşlarım,

Seçimler bizim için yeniden başlamıştır. 7 Haziran seçimlerinde omuzlamış olduğumuz üç hilali Çankırı’mızın kalesine dikene kadar da bitmeyecektir. Bunun için; birlik ve beraberlik içerisinde bir bütün olarak, bıkmadan, yorulmadan, yılgınlık ve bıkkınlık göstermeden Hak bildiğimiz yolda yürümeye devam edeceğiz.

Hepinize birkez daha sevgi ve saygılarımı sunarım. 

BU SEVDA BURDA BİTMEZ."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
3 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler