Felaket... 2si çocuk 3 ölü

Felaket... 2'si çocuk 3 ölü

Antalya'da devrilerek alev alan kamyonetteki ikisi çocuk üç kişi yanarak öldü, bir kişi de yaralandı.

Antalya’da Gazi Bulvarı’nda devrilerek alev alan kamyonetteki 2’si çocuk 3 kişi yanarak öldü, sürücü de yaralandı. 

Nedeni belirlenemeyen kaza, öğle saatlerinde Gazi Bulvarı’nda meydana geldi. 25 yaşındaki Ali Okan yönetimindeki kamyonet, hızla seyrederken bilinmeyen bir nedenle devrilerek sürüklenmeye başladı. Yaklaşık 30 metre sonra bulvarın ortasında yan dönen kamyonet alev aldı. Çöplerden hurda kağıt toplayan ailenin bulunduğu kamyonetteki 20 yaşındaki Fatih Açıkgöz, 6 yaşındaki Savaş Okan ve 3 yaşındaki Barış Okan, sıkıştıkları yerde yanarak can verdi. Ayakları yanan ve araçtan çıkmayı başaran kamyonet sürücüsü Ali Okan ise olay yerine gelen ambulansla hastaneye götürüldü. Ali Okan, ambulansa bindirilirken araçta sıkışarak ölen çocukları için feryat etti.

Aracın tüplü olması nedeniyle patlama ihtimaline karşı geniş güvenlik önlemleri alan polis, bulvarı trafiğe kapattı. Çevrede bulunanlar da polis tarafından uzaklaştırıldı. İtfaiye ekipleri, olay yerine geldiklerinde alevleri söndürüp soğutma çalışması yaptı. Kamyonetin içerisinde sıkışarak can veren 3 kişinin olay yerine gelen yakınları sinir krizleri geçirdi ve hurda haline gelen araçta sıkışan cesetlere yaklaşmak istedi. Polis ekipleri, ölen kişilerin yakınlarının araca yaklaşmasına izin vermedi.

Kazanın görgü tanıklarından Ertan Dinç, devrildikten sonra kamyonetin alev aldığını, çevredekilerin koşarak yardım etmek istediğini, ancak araçtaki 3 kişiyi çıkartamadıklarını söyledi. Dinç, hurda ve kağıt dolu olması nedeniyle kamyonetteki yangının hızla büyüdüğünü anlattı.

Güvenlik kameralarına da yansıyan kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

ÖLEN KİŞİ, ÇOCUKLARIN BABASI ÇIKTI

Antalya’da seyir halindeyken devrilip alev alan kamyonette ölen ve 20 yaşındaki Fatih Açıkgöz olduğu sanılan kişinin araçta ölen 3 yaşındaki Barış ve 6 yaşındaki Savaş Okan’ın babası 25 yaşındaki Ali Okan olduğu belirlendi. Yaralı olarak hastaneye götürülen Fatih Açıkgöz’ün ise sürücü Ali Okan’ın teyzesinin oğlu olduğu ortaya çıktı.

Karışıklığın, yanan cesetlerin teşhisindeki güçlükten kaynaklandığını belirten polis, Akdeniz Üniversitesi Hastanesi Yanık Tedavi Ünitesi’nde tedaviye alınan Fatih çıkgöz’ün hayati tehlikesinin bulunmadığını bildirdi.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler