Fen Liseli öğrenciler alkol duvarını aştı!

Fen Liseli öğrenciler alkol duvarını aştı!

Süleyman Demirel Fen Lisesi öğrencilerinden oluşan yaklaşık 15 kişilik bir gruptan bazıları, düzenledikleri partide alkol komasına girdi.

Çankırı Süleyman Demirel Fen Lisesi öğrencisi yaklaşık 15 kişilik gruptan bazıları, gerçekleştirdikleri parti sonucu alkol komasına girdiler.

Sözcü18 Haber Merkezinin elde ettiği bilgilere göre, geçtiğimiz Cuma gecesi grup içerisindeki bir öğrencinin ailesinin Çankırı dışına çıkmasını fırsat bilerek, bir araya gelen Süleyman Demirel Fen Lisesi 10. sınıf öğrencilerinden oluşan yaklaşık 15 kişilik grup, düzenledikleri partide, alkol duvarını fena aştı.

Gecenin ilerleyen saatlerinde aldıkları aşırı alkolle hayli kötü duruma düşen öğrencilerden birkaçı rahatsızlandı. Arkadaşlarının rahatsızlığından korkan bazı öğrenciler, ailelerini arayarak yaşadıkları durumu aktardılar.

Olaydan haberdar edilen öğrenci velileri gençlerin biraraya geldikleri eve geldiklerinde, durumun vehametini görerek öncelikli olarak kendinden geçen öğrencileri Çankırı Devlet Hastanesi acil servisine götürerek ilk müdahalenin yapılmasını sağladılar.

Elde ettiğimiz bilgilere göre, grubu oluşturan öğrenci velilerinin Çankırı'nın tanınmış ailelerinin çocukları olduğu ve konunun gizli tutulması yönünde yoğun gayret gösterildiği yönünde.

Bununla birlikte yaşanan olaya adı karışan öğrencilerle ilgili Süleyman Demirel Fen Lisesi yönetiminin nasıl bir işlem yapacağı da merak konusu.

OKUL MÜDÜRÜ YENİ ATANMIŞTI
Hatırlayacağınız gibi, geçtiğimiz günlerde Süleyman Demirel Fen Lisesi Müdürlüğüne Muammer Demirkan atanmış ve atama ile ilgili yaptığımız habere farklı yorumlar almıştık.

Bununla birlikte İl Milli Eğitim Müdürü Cemal Akbıyık da atama ile ilgili olarak yaptığı açıklamada "Okula müdür olarak atanan arkadaşımızla birlikte okulun başarısının da artacağını göreceksiniz" şeklinde açıklamada bulunmuştu!

Cuma günü gecenin ilerleyen saatlerinde yaşanan ve okul öğrencilerinden oluşan bir grup tarafından gerçekleştirilen organizasyon sonucu "alkol koması"na girecek duruma gelen öğrenci ve öğrencilerin neden böylesi bir olayı gerçekleştirdikleri sorusuna, bazı öğrenci velilerinin yanıtı "Okul Müdürünün deneyimsizliği, öğrenci üzerindeki idarecilik yönünden etkisizliği kendisini kısa sürede öylesine belli etti ki, öğrencilerin önümüzdeki süreçte benzer ya da beklenmedik farklı davranışlar sergilemesi işten değil" dediler.

EDİTÖRÜN NOTU: Habere yapılan yorumlarla ilgili olarak Vedat Beki'nin kaleme aldığı "Eğitim camiasının dezonformasyonu" (!) başlıklı yazı için:

https://www.sozcu18.com/egitim-camiasinin-dezonformasyonu--1979yy.htm

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
90 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler