Fener öldü öldü dirildi

Fener öldü öldü dirildi

Kendi sahasında ağırladığı Gaziantepspor'u uzatma dakikalarında Andre Santos'un attığı golle 1-0 yendi.

Spor Toto Süper Lig'in 29. haftasında Fenerbahçe Gaziantepspor'u 1-0 mağlup etti. Sarı-Lacivertliler bu galibiyetle Trabzonspor'un önünde maç fazlasıyla yeniden liderliğe oturdu.

Fenerbahçe'ye 3 puanı getiren golü ise 90+4. dakikada Andre Santos kaydetti.

Mücadeleye iki takımda oldukça kontrollü başladı. Orta saha mücadelesi şeklinde geçen ilk 15 dakikada kaleye tek şut atılmazken iki takım oyuncuları da oldukça sert müdahalelere maruz kaldı.

ALEX'E DİKİŞ, HÜRRİYET'E BANDAJ
Bir hava topu mücadelesinde çarpışan F.Bahçeli Alex de Souza ve Gaziantepsporlu Hürriyet Göçer bir anda yerde kaldılar. Alex'in açılma olan kafasına saha kenarında dikiş atılırken, Hürriyet'in ise açılan kaşına bandaj sarıldı.

NIANG YERDE, GÖKHAN DİREKE TAKILDI
F.Bahçe ilerleyen dakikalarda Antep kalesinde etkili olmaya başladı. 21'de Niang'ın yerde kaldığı pozisyona hakem Hüseyin Göçek 'devam' derken, 31. dakikada Gökhan Gönül'ün şutu direkten geri geldi.

ÖNCE VOLKAN SONRA DİREK
İlk yarı 0-0'lık skorla geçilirken ikinci yarıya etkili başlayan taraf ise Gaziantepspor oldu. Konuk ekipte 49. dakikada Olcan'ın şutu kaleci Volkan'ın müdahalesinin ardından direkten dışarıya gitti. 

YOBO ve SANTOS KAPIŞTI
Bu pozisyonun devamında Fenerbahçe'de Yobo ile Andre Santos birbirine girdi. Daha sonra araya giren diğer Fenerbahçeli oyuncular ve hakem olayın büyümesini engelledi.

KANARYA GOLÜ BULDU AMA!..
Fenerbahçe 1 dakika sonra golü buldu. Ancak Semih'in attığı golde kaleciye bir müdahalesi olduğunu belirten hakem Hüseyin Göçek, golü iptal etti.

Bu dakikadan sonra Fenerbahçe oyundan düştü ve Gaziantepspor'un etkili olduğu dakikalar başladı. İlk yarı boyunca F.Bahçe kalesinde tek pozisyon dahi üretemeyen konuk ekip, golü bulmaya çok yaklaştı ama kaleci Volkan buna izin vermedi.

Fenerbahçe Dia'nın oyuna girmesiyle sol kanattan etkili olmaya başladı. Senegalli oyuncu yorulan Gaziantepspor savunmasına zor anlar yaşattı.

ANTEP 10 KİŞİ
Karşılaşmanın 83. dakikasında Murat Ceylan, ikinci sarı karttan kırmızı kartla konuk Gaziantepspor'u 10 kişi bıraktı.

SANTOS'TAN ALTIN VURUŞ
90+6'nın oynanacağı mücadelede uzatmaların 4. dakikasında Stoch'un şutu direkten döndü. Bu topu kaleye gönderen Andre Santos, Fenerbahçe'ye 3 puanı getiren isim oldu.

YILDIRIM SAHAYA İNDİ
Fenerbahçe'nin golü bulması ile birlikte Sarı-Lacivertli tribünler ile Gaziantep kulübesi arasında gerginlik oldu. Bu sırada sahaya inen Aziz Yıldırım ve yöneticiler, taraftarları sakinleştirerek olayların büyümesine engel oldu.

Stat: Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu

Hakemler: Hüseyin Göçek, Orkun Aktaş, Alpaslan Dedeş

Fenerbahçe: Volkan, Gökhan Gönül, Lugano, Yobo, Andre Santos, Mehmet Topuz, Cristian, Emre, Caner, Alex, Niang (Dk. 34 Semih)

Gaziantepspor: Karcemarskas, Elyasa, Emre, Dany, Ivan, Popov, Murat Ceylan, Hürriyet, Olcan, Wagner, Cenk Tosun

Sarı Kartlar: Dk. 12 Emre, Dk. 21 Niang, Dk. 45 3 Lugano (Fenerbahçe), Dk. 13 Dany, Dk. 36 Popov, Dk. 40 Hürriyet, Dk. 45 Emre, Dk. 45 2 Murat Ceylan (Gaziantepspor)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler