Fenerbahçe: 0 - Osmanlıspor: 0

Fenerbahçe: 0 - Osmanlıspor: 0

Spor Toto Süper Lg'de şampiyonluk mücadelesi veren Fenerbahçe, Osmanlıspor duvarını açamadı ve 0-0'lık beraberlikle çok önemli 2 puan bıraktı.

Karşılaşmanın ilk yarısı düşük tempoda oynandı. Fenerbahçe'nin ataklarına iyi direnen Osmanlı, kontrataklarda etkili olamadı. 

4. dakikada sağdan ceza alanına giren Alper Potuk'un ortasında ön direkte Van Persie'nin ayak koyduğu topu kaleci Ahmet Şahin çeldi. Savunma daha sonra topu uzaklaştırdı. 24. dakikada Volkan Şen'in sağdan ortasında ön direkte topla buluşan Alper Potuk'un vuruşunda, meşin yuvarlak üstten auta gitti. 29. dakikada Van Persie sağdan serbest vuruş kullandı. Altıpasta Kjaer'in kafa vuruşunda savunmaya çarpan topu kaleci Ahmet Şahin kontrol etti.

30. dakikada Fenerbahçe, bu sefer sol kanattan gerçekleştirdiği organizasyonda etkili oldu. Volkan Şen'in kullandığı kornerde ön direkte Kjaer'in kafasından seken topu savunma uzaklaştırmaya çalışırken meşin yuvarlak Mehmet Topal'ın önünde kaldı. Bu oyuncunun sert şutunda top direğin üstünden az farkla auta gitti ve devre arasına 0-0 girildi.

OSMANLI DUVAR ÖRDÜ
İkinci yarıda Fenerbahçe'nin etkili olma çabalarına karşı Osmanlı'nın direnci devam etti. Pereira, oyuna müdahale ederek Nani ve Fernandao'yu aldı ancak Fenerbahçe, aradığı pozisyonları bulamadı. Sarı lacivertliler Osmanlıspor duvarını açamadı ve 0-0'lık beraberlikle çok önemli 2 puan bıraktı ve haftayı 60 puanla tamamladı. Beşiktaş, Kasımpaşa karşısında kazanırsa aradaki fark biraz daha açılacak.

Spor Toto Süper Lig'de günün sonuçları

Medicana Sivasspor: 1 - Bursaspor: 2
Başakşehir: 3 - Mersin İdmanyurdu: 0
Antalyaspor: 2 - Akhisar Belediyespor: 2

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler