Fenerbahçe: 0 - Trabzonspor: 0

Fenerbahçe: 0 - Trabzonspor: 0

Derbide herşey vardı lakin gol yoktu.

Karşılaşmanın ilk bölümünde kontrolü rakibine bırakan Trabzonspor, ilk tehlikeli pozisyonunu 18. dakikada Mehmet Ekici'nin kullandığı serbest vuruşta topun kaleci Volkan'ın müdahalesiyle direğe çarparak kornere gitmesiyle buldu. Hemen ardından bu kez de Erkan Zengin'in şutunda Volkan başarılıydı. Kalan bölünde Trabzonspor, kontra ataklarla Fenerbahçe kalesinde pozisyon aramaya çalışmasına rağmen bu çabasında başarılı olamadı ve ilk yarı 0-0 bitti.

İkinci yarının tamanında Fenerbahçe baskısı vardı. Rakibini çıkmasına fırsat tanımayan sarı lacivertliler çok önemli pozisyonlardan faydalanamadı. Maçın en önemli fırsatını 59. dakikada yakalayan saır lacivertliler Emenike ile bunu kullanamadı. Mehmet Topal'ın yerden pası ile altıpasa yakın bir noktada topla buluşan Emmanuel Emenike bomboş durumda ayaptığı vuruşu kaleci Hakan Arıkan ayaklaryla kornere çeldi.

İkinci yarıda oyuna giren Moussa Sow'un 70. dakikada ceza sahasına çevirdiği topu Salih Dursun so anda topukla çıkardı. 

Son dakikada bu sefer boşta kalan topu Webo kaleye gönderdi yine Hakan çeldi. 

Lider sarı lacivertliler, yoğun baskı kurduğu maçta özellikle Hakan Arıkan'ı geçemedi ve mücadele 0-0 sona erdi. Fenerbahçe bu sonuçla 43 puana yükseldi, Trabzon ise haftayı 30 puanda tamamladı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler