Fenerbahçe: 2 - Bursaspor: 1

Fenerbahçe: 2 - Bursaspor: 1

Hafta içinde Molde karşısında beklenmedik bir mağlubiyet alan Fenerbahçe lige 2-1'lik Bursaspor galibiyetiyle geri dönerken sarı lacivertlilere 3 puanı getiren isimler iki yıldızı Nani ve Van Persie oldu.

Maça çok iyi bir başlangıç yapan Fenerbahçe rakibini daha ilk dakikalardan itibaren baskı altında tutarken Markovic'in şık asisti sonucunda Nani'nin 20. dakikada attığı golle 1-0 öne geçti Golden sonra da Fenerbahçe maçı tek kale şeklinde götürürken devreye de 1-0'lık sonuçla gidildi.

İkinciyi yarıya daha hırslı başlayan Bursaspor Fenerbahçe kalesine daha fazla gitmeye başladı. Karşılaşmada dakikalar 63'ü gösterdiğinde ise sahneye çıkan Tomas Necid attığı golle maça eşitliği getirdi.

Fenerbahçe bu şok golün ardından maçı tamamen Bursaspor ceza alanına doğru yıkmaya başladı. 77. dakikada oyuna dahil olan Hollandalı yıldız  Robin van Persie 2 dakika sonra Hasan Ali'nin asistinde topu ağlarla buluşturdu ve takımını müsabakada 2-1 öne geçirdi.

Maçın kalan dakikaları büyük bir heyecan içinde geçerken Bursaspor'un tüm çabaları sonuçsuz kaldı ve sahadan galip ayrılan taraf Fenerbahçe oldu.

Bu sonucun ardından Fenerbahçe puanını 13'e yükseltirken, Bursaspor 3 puanda kaldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler