Fenerbahçe: 2 - Kasımpaşa: 0

Fenerbahçe: 2 - Kasımpaşa: 0

Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'de sezonu 3 puanla tamamladı. Sahasında Kasımpaşa'yı ağırlayan sarı lacivertliler rakibini 2-0'la geçti.

Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'de 2014-2015 sezonunun 34. ve son hafta mücadelesinde Kasımpaşa ile yaptığı maça 8 eksikle çıktı. Sarı-lacivertli takımda kırmızı kart cezalıları Pierre Webo, Mehmet Topuz, Bruno Alves ve Caner Erkin, sarı kart cezalıları Egemen Korkmaz ve Meireles maç kadrosunda yer almadı. Babasının vefatı nedeniyle teknik heyetin özel izin verdiği Emenike'nin yanı sıra kaleci Volkan Demirel de 18 kişilik maç kadrosuna alınmadı. Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, çok sayıda eksik nedeniyle alt yapıdan 4 genç futbolcuyu maç kadrosuna dahil etti. Ziraat Türkiye Kupası maçlarındaki performansıyla dikkati çeken Uygar Mert Zeybek'in yanı sıra Muhammed Samed Karakoç, Caner Koca ve Karahan Yasir Subaşı yedekler arasında bulundu.

İki takımın da ligdeki sıralamalarının kesinleşmesi nedeniyle düşük motivasyonla mücadele ettiği karşılaşmanın ilk yarısında önemli bir pozisyon yaşanmadı. İkinci yarının  ilk dakikalarında iki takım da hareketlendi. Önce Alper Isaksson'u geçemedi, dönen topta Kasımpaşa kontratak fırsatı yakaladı. Ancak Eren bomboş durumda gol atamadı. Oyuna daha hakim olan Fenerbahçe aradığı golü 72. dakikada buldu. Diego'nun yerde kalmasıyla kazanılan serbest vuruşta Emre, nefis bir gole imza atarak ev sahibini öne geçiren isim oldu. Emre böylece bu sezonki 6. golüne ulaşmış oldu. Fenerbahçe, 81. dakikada maçın iyilerinden Alper'le 2. golü de bularak rahatladı. Emre'nin ortasında Sow indirdi, Alper bomboş durumda farkı ikiye çıkaran isim oldu. 

maçta başka gol olmadı ve sahasında Kasımpaşa'yı ağırlayan sarı lacivertliler rakibini 2-0'la geçti ve sezonu 2. sırada tamamlayarak ülkemizi Şampiyonlar Ligi ön elemesinde temsi etmeye hak kazandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler