Fenerbahçe 3-0 kazandı - İZLE

Fenerbahçe 3-0 kazandı - İZLE

Şükrü Saracoğlu'nda sarı-lacivertliler Mehmet Topal, Sow ve Kuyt'ın golleriyle sahadan farklı galip ayrılmasını bildi.

Fenerbahçe, Alex'siz kadrosuyla Gaziantep'i 3-0 yenip ligdeki ilk galibiyetini aldı. Goller Mehmet Topal, Sow ve Kuyt'tan geldi. Maçın ikinci yarısında bir kadın taraftar sahaya girdi.

Fenerbahçe'nin gollerini
izlemek için - TIKLA

FENERBAHÇE: Mert, Gökhan Gönül, Yobo, Egemen, Hasan Ali, Krasic (Dk. 63 Baroni), Mehmet Topuz (dk. 78 Caner), Mehmet Topal, Selçuk, Sow, Kuyt
 
GAZİANTEPSPOR: Karcemarskas, Binya, Kecojevic, Şenol, Ivan (Dk. 72 Ekrem Dağ), Sosa, Serdar, Ibricic, Yasin, Turgut, Muhammet
 
MAÇTAN NOTLAR
 
- 32. dakika: Fenerbahçe, Mehmet Topal'ın attığı golle 1-0 öne geçti.
 
İlk yarı Fenerbahçe'nin 1-0'lık üstünlüğü ile bitti.
 
- 66. dakika: Sahaya bir kadın taraftar girdi. Güvenlik güçleri hemen olaya müdahale etti ve sahaya giren taraftarı dışarı çıkardı.
 
- 79. dakika: Fenerbahçe, Sow'un golüyle skoru 2-0 yaptı. 
 
- 84. dakikada Kuyt sahneye çıktı ve skoru 3-0'a taşıdı.
 
ALEX DE SOUZA ALKIŞ ALDI
Spor Toto Süper Lig'in 2. haftasında Fenerbahçe sahasında Gaziantepspor'u konuk ediyor. Karşılaşma öncesinde kadro dışı bırakılan Alex de Souza, oğlu Felipe ile top oynamak için sahaya çıkınca tribünlerden büyük alkış aldı. Taraftarlar dakikalarca 'Alex' diye tempo tuttu.
 
Maçın en ilginç anlarından birisi de, Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'ın, taraftarın uzun süre "Aykut hoca doğruyu söyle Alex nerede?" şeklindeki protestosu karşısında mikrofonu alarak "yanlış yapıyorsunuz 4 yıl once Alex'i alkışlayarak ben sahip çıktım. Ama Alex fenerbahçenin üstünde değil. Hocanıza sahip çıkın" dedi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler