Fenerbahçe: 3 - Atiker Konyaspor: 2

Fenerbahçe: 3 - Atiker Konyaspor: 2

Fenerbahçe, sahasında Atiker Konyaspor'u 3-2 yendi, ancak İzmir'den beklenen haber gelmeyince sarı lacivertliler sezonu 2. sırada bitirdi.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, Atiker Konyaspor karşısında, Kardemir Karabükspor maçına göre ilk 11'de 1'i zorunlu 3 değişikliğe gitti. Ülker Stadı'nda oynanan maçta Kocaman, savunmada sarı kart cezalısı Skrtel'in yerine Neto'yu, Aatıf'ın yerine Alper Potuk'u, Giuliano'nun yerine ise Valbuena'yı görevlendirdi. Öte yandan Fenerbahçe'nin Fransız futbolcusu Valbuena, ligde 9 maç aranın ardından ilk 11'de şans buldu.

Maça etkili başlayan Fenerbahçe aradığı golü 28. dakikada Fernandao ile buldu. 34'te Selim Ay'ın kendi kalesine attığı golle devreye 2-0 önde giren sarı lacivertliler, 65'te bir de penaltı kazandı. Beyaz noktanın başına geçen Soldado da farkı üçe çıkardı. 

Pes etmeyen Konyaspor, 70. dakikada Fofana'nın harika golüyle umutlanırken, 3 dakika sonra sahneye çıkan Jahovic skoru 3-2'ye getirdi. Ancak bu gol Konyaspor'a yetmedi ve Fenerbahçe maçı 3-2 kazandı.

Bu sonuçla 72 puana yükselen Fenerbahçe, 2017-2018 sezonunu Galatasaray'ın ardından 2. sırada tamamladı ve Şampiyonlar Ligi vizesini aldı. 36 puanda kalan Atiker Konyaspor ise ligi 15. sırada kapattı.

Gecenin diğer karşılaşmalarında;

Göztepe: 0 - Galatasaray: 1
Beşiktaş: 5 - Demir Grup Sivasspor: 1
Medipol Başakşehir: 3 - Kasımpaşa: 2

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler