Fenerbahçe, Bursayı evinde vurdu - İZLE

Fenerbahçe, Bursa'yı evinde vurdu - İZLE

Sarı-lacivertliler 4 deplasman maçı sonrasında galibiyetle tanıştılar.

Spor Toto Süper Lig'in 15. haftasının kapanış maçında Fenerbahçe deplasmanda Bursaspor'u 2-0 yendi.

Sarı-Lacivertli ekibin gollerini 39. dakikada Semih Şentürk ve 84. dakikada son haftaların formda ismi Stoch kaydetti. Semih bu sezon ligdeki ilk golünü atmış oldu. Puanını 31'e çıkaran Fenerbahçe deplasmanda 4 maç sonra kazandı. Bu süreçte Sivas ve Galatasaray'a yenilen Kanarya; Beşiktaş ve Gençlerbirliği ile berabere kalmıştı.

17 puanda kalan Bursaspor'da ise sıkıntılı günler yaşanıyor. Yeşil-Beyazlı taraftarlar maç sonuna doğru sahaya sırtlarını dönerek tepki gösterdi.

VEDERSON SAHADA
Bursaspor ile Fenerbahçe arasında oynanan maçta ''futbolda şike iddiaları''na ilişkin soruşturma kapsamında hazırlanan iddianamede adı geçen ve hakkında ''seyirden men'' cezası verilen Gökçek Vederson, cezasının kalkmasının ardından ilk 11'de yer buldu.

SERDAR SAKALINI KESİYOR
Fenerbahçeli Serdar Kesimal, bu sezon ilk kez resmi bir maçta ilk 11'de sahada yer aldı. Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, uzun süreli sakatlığının ardından iyileşen Serdar'a Bursaspor maçında kadroda şans verdi. Kesimal'ın, uzattığı sakalını uzun süre sonra oynamasının şerefine maçtan sonra kestirecek.

FENERBAHÇE'YE GÖNDERME
Bursasporlu taraftarlar, ''futbolda şike iddiaları'' soruşturması çerçevesinde tezahüratlarla Fenerbahçe'ye gönderme yaptı.

Yeşil-beyazlı tribünler, sarı-lacivertli futbolcuların sahaya çıkmasıyla birlikte, ''Para şike işte Fener işte'', ''Şike yapsana şike yapsana Aziz Yıldırım şike yapsana'' ve ''Fener kümeye'' diye bağırdı.

BURSASPOR: 0 - FENERBAHÇE: 2

STAT: Atatürk
HAKEM: Halis Özkahya

BURSASPOR: Carson, Basser, Ömer, İbrahim, Vederson, Sestak, Ramazan N'Diaye, Ozan, Insua, Bangura
TEKNİK DİREKTÖR: Ertuğrul Sağlam

FENERBAHÇE: Volkan, Gökhan, Yobo, Serdar, Ziegler, Özer, Selçuk, Emre, Stoch, Alex, Semih
TEKNİK DİREKTÖR: Aykut Kocaman

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler