Fenerbahçe deplasman mağduru - İZLE

Fenerbahçe deplasman mağduru - İZLE

Sarı-Lacivertliler Eskişehir deplasmanından da boynu bükük dönüyor.

Ligin 28. haftasında Eskişehir Atatürk Stadı'nda oynanan Eskişehirspor-Fenerbahçe maçı, ev sahibi ekibin 2-1'lik üstünlüğüyle sona erdi. Eskişehir'e galibiyeti getiren golleri Bülent Ertuğrul ve Diomansy Kamara kaydetti. Fenerbahçe'nin tek sayısı Sow'dan geldi. Fenerbahçe ligde deplasmanda oynadığı son 4. maçından da yenilgiyle ayrıldı.

Fenerbahçe bu sonuçla 54 puanda kaldı. Es-Es ise puanını 41'e yükseltti.

Sarı-lacivertli ekip ligin 29. haftasında Kadıköy'de Gençlerbirliği'ni ağırlayacak. Eskişehirspor ise küme düşmesi matematiksel olarak kesinleşen Ankaragücü ile deplasmanda karşılaşacak.

10 YIL SONRA TEKRAR!
Fenerbahçe Eskişehirspor'a mağlup olarak deplasmandaki son 4 maçını da kaybetti. Sarı-lacivertli ekip daha önce 2001-2002 sezonunda üst üste 4 deplasman maçından mağlubiyetle ayrılmıştı.

CANER KIZARDI
Karşılaşmanın 73. dakikasında maçın hakemi Halis Özkahya, Caner Erkin'i direkt kırmızı kartla oyun dışında bıraktı. Karşılaşmanın 67. dakikasında Mehmet Topuz'un yerine oyun giren Caner, Kamara'ya yaptığı faul sonrası küfürlü sözler sarfettiği gerekçesiyle kırmızı kartla oyun dışında kaldı.

SOW'UN 2. GOLÜ
Fenerbahçe'nin Senegalli forveti Moussa Sow, Fenerbahçe formasıyla 2. golünü kaydetti. Sow, ilk golünü Fenerbahçe formasını ilk kez giydiği maçta Beşiktaş'a karşı atmıştı.

GÜNÜN DİĞER MAÇLARINDA
Samsunspor: 0 - Bursaspor: 3
Kardemir Karabük: 3 - Ankaragücü: 2
Manisaspor: 0 - Gaziantepspor: 2

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler