Fenerbahçe farklı kazandı - İZLE

Fenerbahçe farklı kazandı - İZLE

Sarı-Lacivertliler Gençlerbirliği karşısında gol oldu yağdı: 6-1

Spor Toto Süper Lig'in 29. haftasında Fenerbahçe, Gençlerbirliği'ni 6-1'lik skorla mağlup etti. Aykut Kocaman'ın öğrencilerine galibiyeti getiren golleri Stoch (2), Sow, Emre, Alex ve Dia attı. Gençlerbirliği'nin tek sayısı ise penaltıdan Soner Aydoğdu'dan geldi. Stoch bugünkü 2 golüyle ligdeki gol sayısını 10'a yükseltti. Sarı-laciverli ekip bu galibiyetle puanını 57'ye yükseltti. Gençlerbirliği ise 44 puanda kaldı.

Kadıköy'deki gol yağmurunu izlemek için - TIKLA

Fenerbahçe bu galibiyetle Kadıköy'deki yenilmezlik serisini 37 maça çıkardı. Sarı-lacivertli ekip en son 22 Şubat 2010'da Bursaspor'a 3-2'lik skorla yenilmişti.

3 İSİM ANKARA'DA YOK
Fenerbahçe-Gençlerbirliği karşılaşmasında sarı kart gören Alex, Cristian Baroni ve Serdar Kesimal, Ankaragücü deplasmanında forma giyemeyecek.

TARAFTARA TEŞEKKÜR
Fenerbahçeli futbolcular, Gençlerbirliği maçı öncesi ısınmak için sahaya çıkarken, ''Her şey için
teşekkürler. İyi ki varsınız'' yazılı pankartı taşıdı. Kendilerine verdikleri destek nedeniyle taraftara teşekkür eden futbolcular, taraftarların sevgi gösterileriyle karşılandı. Futbolcular pankartı bıraktıktan sonra tribünlerin çağrısı üzerine taraftarını selamladı. Taraftarlar daha sonra önce kaptan Alex'ten başlamak üzere futbolcuları tek tek tribünlere çağırarak sevgi gösterilerinde bulundular. Pankarttaki cümle, maç öncesinde skorboard ekranlarına da yansıdı.

"SEVDAMIZA KÜFÜR ENGEL OLMASIN"
Fenerbahçeli futbolcular sahaya Gelir İdaresi Başkanlığı'nın ''Vergilendirilmiş kazanç ile daha iyi bir yaşam daha iyi bir Türkiye'' pankartıyla çıkarken, Gençlerbirliği futbolcuları ''İstanbul 2012 Avrupa Spor Başkenti'' yazılı pankartı taşıdı. Tribünlerde küfürlü tezahürata engel olmak amacıyla yer alan pankartlar dikkati çekti. Sarı-lacivertli ekibin ilerleyen haftalarda ceza durumuyla karşılaşmaması amacıyla, tribünlerde taraftarlara yönelik ''Sevdamıza küfür engel olmasın'' pankartları yer aldı.

FENERBAHÇE: 6 - GENÇLERBİRLİĞİ: 1

STAT: Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu

HAKEMLER: Tolga Özkalfa, Serkan Gençerler, Ekrem Kan

FENERBAHÇE: Volkan Demirel, Gökhan Gönül, Serdar Kesimal, Yobo, Ziegler, Mehmet Topuz  (Dk. 82 Recep Niyaz ), Cristian, Emre Belözoğlu, Stoch  (Dk. 60 Dia ), Alex  (Dk. 74 Selçuk Şahin ), Sow

GENÇLERBİRLİĞİ: Ramazan Köse, Cem Can, Aykut Demir, Kulusic, Mehmet Sedef  (Dk. 42 Ergün Teber ), Hurşut Meriç, Azofeifa, Özgür İleri  (Dk. 42 Oktay Delibalta ), Yasin Öztekin, Soner Aydoğdu  (Dk. 67 Mehmet Akgün ), Tum

GOLLER: Dk. 2 ve 38 Stoch, Dk. 20 Sow, Dk. 56 Emre Belözoğlu, Dk. 64 Alex, Dk. 68 Dia (Fenerbahçe), Dk. 60 Soner Aydoğdu (penaltıdan) (Gençlerbirliği)

SARI KARTLAR: Dk. 26 Serdar Kesimal, Dk. 61 Ziegler, Dk. 62 Alex, Dk. 65 Cristian (Fenerbahçe)

Kaynak: haberturk.com

GÜNÜN DİĞER MAÇLARINDA ALINAN SKORLAR

MKE Ankaragücü: 2 - Eskişehirspor: 5
Mersin İdmanyurdu: 1 - Orduspor: 0
MP Antalyaspor: 0 - Samsunspor: 2

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler