Fenerbahçe kazandı, Antalyaspor sevindi - İZLE

Fenerbahçe kazandı, Antalyaspor sevindi - İZLE

Fenerbahçe, ligden düşmeme mücadelesi veren Antalyaspor'u golcüleriyle devirdi, Samsun'dan gelen haberle Kadıköy'de iki takım birden sevindi..

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, Spor Toto Süper Lig'de Medical Park Antalyaspor ile yaptıkları mücadelede, takımının 11'inde, geçen haftaki Trabzonspor maçının kadrosundan iki değişiklik yaptı. 

Kocaman, sakatlığı nedeniyle hafta içi takımdan ayrı çalışan kaptan Alex de Souza'yı bu akşamki mücadele için belirlediği 18 kişilik kadroya almadı. 
 
 
Sakatlığı nedeniyle hafta içinde bazı antrenmanlara katılmayan Moussa Sow ise Medical Park Antalyaspor maçında yedekler arasında bulundu. 
 
Teknik direktör Kocaman, Alex'in yokluğunda daha önce de yaptığı gibi Brezilyalı futbolcunun pozisyonunda Stoch'a görev verirken, forvette Sow'un yerine Bienvenu'ye şans tanıdı. 
 
-Emre Belözoğlu yedekler arasında- 
Teknik direktör Aykut Kocaman'ın, ligin 31. haftasında Galatasaray ile yapılan derbi maçtan sonra görev vermediği Emre Belözoğlu, Medical Park Antalyaspor maçının yedekleri arasında yer aldı. 
 
Galatasaray maçından sonra Bursaspor maçında yedekler arasında yer alan, Trabzonspor mücadelesinde 18'de bulunmayan Emre, bu akşamki maça da yedek çıktı. 
 
Tedavileri süren Sezer Öztürk ve Özgür Çek ile Semih Şentürk ve Bilica kadroda yer almadı. 
 
FK Novi Pazar taraftarından Fenerbahçe'ye destek
Sırbistan'da Boşnak nüfusun en yoğun olarak yaşadığı Sancak Bölgesi'nin en büyük kenti Yeni Pazar'ın (Novi Pazar) süper ligde mücadele eden FK Novi Pazar takımının taraftarları Fenerbahçe'ye destek verdi. 
 
Fenerbahçe'yi kardeş kulüp olarak gören Boşnak ekibin taraftarları, Genç Fenerbahçeliler taraftar grubuyla geliştirdikleri dostluk sayesinde İstanbul'a geldi. 
 
Sarı-lacivertli taraftarlar, FK Novi Pazar taraftarlarını taşıyan otobüsü Suadiye sahilinde büyük bir coşkuyla karşıladı. 
 
Meşaleler yakan taraftarlar, tezahüratlar eşliğinde kardeş takım gördükleri FK Novi Pazar taraftarlarına karşılama organizasyonu yaptı. 
 
Fenerbahçeli taraftarlar daha sonra, İstanbul'da misafir ettikleri Boşnak taraftarlarla birlikte tribünlere gelerek karşılaşmayı izledi. 
 
Genç Fenerbahçeliler'den 20 kişilik bir grup, mart ayında FK Novi Pazar takımına, FK Partizan ile oynadığı maçta destek vermişti. 
 
Tribünlerde ''Novi Pazar'' tezahüratları
Fenerbahçeli taraftarlar, karşılaşmada FK Novi Pazar lehine tezahüratlar yaptı. 
 
FK Novi Pazar taraftarlarının Maraton üst tribünde yerlerini almasının ardından tribünler, misafirlerine sevgi gösterilerinde bulunarak, ''Novi Pazar'', ''Novi Pazar Fenerbahçe Oley'' şeklinde tezahüratlar yaptı. 
 
Türk Telekom kale arkası üst tribünde hazırlanan koreografinin altında açılan dev pankartta ise FK Novi Pazar taraftarlarına ''Evinize Hoş geldiniz'' denildi. 
 
Antalyaspor'u taraftarı yalnız bırakmadı
Ligde kalma mücadelesi veren Medical Park Antalyaspor'u, Fenerbahçe maçında taraftarı yalnız bırakmadı. 
 
FB Şükrü Saracoğlu Stadı'nda misafir seyircilerin alındığı tribünün üst kısmını dolduran Antalyasporlu taraftarlar, alt katın da bir bölümünde oturdular. 
 
Taraftarlar, coşkulu tezahüratlarla takımlarına kritik maçta destek olmaya çalıştılar. 
 
-Maçın 18 kişilik kadrosunda bulunmayan Fenerbahçe kaptanı Alex, takımlar ısınmaya çıktığında Fenerbahçe forması giydirdiği oğlu Felipe ile birlikte yedek kulübesinin önünde top oynadı. Alex'e bu sırada tribünler sevgi gösterilerinde bulundu. Alex, daha sonra saha kenarından geçerek locaya giderken tribünlerin sevgi gösterileriyle karşılaştı. 
 
-Lig normal sezonun son maçında Fenerbahçeli taraftarlar bazı tribünlerde boşluklar bıraktı. 
 
FENERBAHÇE: 2 - MP ANTALYASPOR: 0  
 
Stat: Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu 
 
Hakemler: Tolga Özkalfa, Baki Tuncay Akkın, Ekrem Kan 
 
Fenerbahçe: Volkan Demirel, Gökhan Gönül, Bekir İrtegün, Yobo, Ziegler, Mehmet Topuz, Selçuk Şahin, Cristian, Caner Erkin, Stoch, Bienvenu 
 
Medical Park Antalyaspor: Ömer Çatkıç, Ali Tandoğan, Ali Turan, Musa Nizam, Minev, Tita, İbrahim Dağaşan, Sedat Ağçay, Ali Zitouni, Uğur İnceman, Mehmet Yılmaz 
 
Goller: Dk. 62 Sow, Dk. 72 Bienvenu 
 
LİGDE OYNANAN DİĞER MAÇLARDA
Bursaspor: 0 - Gaziantepspor: 2
Samsunspor: 1 - Sivasspor: 3
Eskişehirspor: 2 - Mersin İdmanyurdu: 0
İstanbul BB: 1 - Gençlerbirliği: 0

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler