Fenerbahçe koptu gidiyor - İZLE

Fenerbahçe koptu gidiyor - İZLE

Spor Toto Süper Lig'de 27. haftasında Fenerbahçe, evinde Bursaspor'u 3-0 mağlup etti.

Lider Fenerbahçe, haftaya Arena'da oynanacak Galatasaray derbisi öncesi son virajdan başarıyla geçti. Sarı Kanaryalar, Bursaspor engelini Kuyt, Sow ve Webo ile geçerken, tüm gözler de 28. haftadaki dev derbiye çevrildi.

Maça fırtına giren sarı lacivertliler, ilk dakikalardan itibaren oyun üstünlüğünü eline aldı. Hücum bölgesinde organize olmakta zorlanan Bursaspor ise ilk yarıda Volkan Demirel'in tehlike yaratamadı. Özellikle Emenike - Sow ikilisiyle pozisyonlar yakalayan  Fenerbahçe, aradığı golü Kuyt'ın ayağından buldu. 17. dakikada savunmada Basser ve kaleci Frey'in inanılmaz hatasını affetmeyen Hollandalı yıldız, topu boş kaleye yuvarladı ve Sarı Kanarya 1-0 öne geçti. 

İlk yarı bu skorla geçilirken 2. yarıda daha etkili bir Bursaspor vardı. Beraberlik golü için vites yükselten konuk ekip, F.Bahçe kalesinde pozisyonlar yakaladı. Ancak dakikalar 74'ü gösterirken sahneye çıkan Sow, güzel bir golle skoru 2-0'a getirdi. Kalan dakikalarda tempoyu istediği gibi ayarlayan Fenerbahçe'de 85. dakikada sahneye çıkan Webo, maça noktayı koyan isim oldu: 3-0.

Bu sonuçla 60 puana yükselen Fenerbahçe, bir maçı eksik olmasına rağmen en yakında rakipleri Galatasaray ve Beşiktaş'ın 10 puan önünde liderliğini sürdürdü.

MAÇIN GENİŞ ÖZETİ VE GOLLERİ - TIKLA

Günün diğer maçlarında;
Kayserispor: 3 - MP Antalyaspor: 1
Eskişehirspor: 0 - Gençlerbirliği: 1

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler