Fenerbahçe Şampiyonlar Liginde!

Fenerbahçe Şampiyonlar Liginde!

Aziz Yıldırım FB TV'de yaptığı açıklamalarda sarı lacivertli takımın yarınki Şampiyonlar Ligi ön eleme kura çekimine katılacağını duyurdu...

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım gündemdeki konulara FB TV canlı yayınında açıklık getirdi.. İşte Aziz Yıldırım'ın açıklamaları:
 
"Fenerbahçe adına gelişmeler olmakta. İki yıldır süren bu şike ve teşvik sürecinde hepimiz çok üzüldük, üzülüyoruz da. Hak etmediğimiz şeyleri yaşadık, yaşıyoruz da. Dün futbolcularımızın açıklamalarından, taraftarımızın, kongre ve divan üyelerimizin bize olan desteklerinden dolayı hepsine, kısaca Fenerbahçe camiasına teşekkür ediyorum. İçeride hainler de var, ama bunlar da zaman içinde temizlenecektir. Şunu bilsin bütün Fenerbahçeliler, Fenerbahçe Futbol Takımı bu yıl Şampiyonlar Ligi'nde yarın başlayacak kurayla beraber yoluna devam edecektir."
 
İŞİN ASLI İLERLEYEN SAATLERDE ORTAYA ÇIKTI
UEFA Tahkim Kurulu'nun verdiği Avrupa kupalarından men cezaları üzerine Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın yaptığı itirazları değerlendiren CAS, her iki kulüp ile ilgili son kararın açıklanacağı tarih aralığını resmi internet sitesinden duyurdu. İşte o açıklama metni:
 
"Lozan, 18 Temmuz 2013- Temyize giden taraflar ve UEFA arasında anlaşmaya varılması üzerine, Fenerbahçe Spor Kulübü ve Beşiktaş Jimnastik Kulübü, itiraz hükümleri yürürlükte kalmak kaydı ile, (CAS) Uluslararası Spor Tahkim Mahkemesi'nin her konuda varacağı nihai kararını bildirene kadar herhangi bir dayatmaya maruz kalmayacak.
 
Bu, Fenerbahçe Spor Kulübü ve Beşiktaş Jimnastik Kulübü'nün UEFA Şampiyonlar Ligi ve UEFA Avrupa Ligi'nin birinci ön eleme maçlarının kurasına katılabilecekleri anlamına geliyor. Bu esnada tahkim prosedürleri, taraflarca anlaşılan hızlandırılmış takvimde izlenmeye devam edecek. Duruşmaların Ağustos'ta yapılması bekleniyor. Fenerbahçe hakkındaki son karar 28 Ağustos 2013'ten, Beşiktaş hakkındaki son karar ise 30 Ağustos 2013'ten önce verilmiş olacak."

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler