Fenerbahçe söktü aldı

Fenerbahçe söktü aldı

Sarı-lacivertliler Torku Konyaspor karşısında uzun süre 10 kişi oynamasına karşın sahadan 2-1 galip ayrılmasını bildi.

Geçen hafta Akhisar'a yenilen Sarı lacivertlilerin hedefi Konyaspor engelini aşarak hem  taraftarına bayram hediyesi vermek hem de Galatasaray derbisine moralli girmekti. 

Fenerbahçe'de zorlu maç öncesinde Volkan ilk 11'e dönerken, Emre yine sakatlığı nedeniyle kadroda yoktu. İsmail Kartal Bruno Alves'in yerine de kadlec'e görev verdi. Maça iyi başlayan konuk takım oldu. Ömer Ali'nin hızlı ataklarıyla etkili olan Konyaspor'un hızını kesen Fenerbahçe, 10. dakikadan sonra kontrolü ele aldı. 27. dakikada Caner'in kullandığı serbest vuruşta Webo çok güzel bir kafa vuruşuyla takımını öne geçirdi. 40. dakikada konuk takım dengeyi sağladı. Ali'nin düşürülmesiyle kazanılan penaltıda Rangelov skora dengeyi getirdi. 

45. dakikada Bekir Rangelov'a yaptığı müdahale nedeniyle kırmızı kart gördü ve Fenerbahçe, 2. yarıyı 10 kişi oynamak zorunda kaldı. 2. yarının ilk dakikalarında Fenerbahçe yine ilk golün benzeri bir şekilde öne geçti. Caner'in ortasına Sow'un  kafa vuruşunda Kaya büyük bir hata yaptı ve sarı lacivertliler ikinci kez öne geçti. 

 2. yarının kalan bölümünde Konyaspor'un gol çabaları sonuç vermedi ve Fenerbahçe 2-1'lik galibiyetle puanını 10'a yükseltmeyi başardı.  

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler