Fenerbahçe sürprize izin vermedi - İZLE

Fenerbahçe sürprize izin vermedi - İZLE

Fenerbahçe Süper Lig'in 13. hafta maçında, Ankaragücü'nü 4-2 mağlup etti.

Spor Toto Süper Lig'in 13. haftasında, Fenerbahçe Ankaragücü'nü 4-2 mağlup etti. Fenerbahçe'nin gollerini Stoch (2), Cristian ve Dia attı. Ankaragücü'nün golleri ise Murat Duruer ve Ergin'den geldi.

Fenerbahçe bu galibiyetle ligde 28 puana yükselirken liderliğini sürdürdü. Ankaragücü ise kötü gidişe son veremedi ve 13 hafta sonunda 5 puanda kaldı.

Lider Fenerbahçe 7 Aralık Çarşamba günü ligin 14. haftasında Türk Telekom Arena Stadı'nda Galatasaray'a konuk olacak. Ankaragücü ise iç sahada Bursaspor ile oynayacak.

STOCH YILDIZLAŞTI
Bugün attığı iki mükemmel golle Fenerbahçe'nin galibiyetinin mimarı olan Miroslav Stoch gösterdiği performansla alkış aldı. Slovak oyuncu bugün attığı iki golle ligdeki gol sayısını 3'e yükseltti.

DIA GOLLE DÖNDÜ
Geçirdiği uzun sakatlığın ardından Ankaragücü maçı ile sahalara dönen Dia, karşılaşmanın 88. dakikasında Fenerbahçe'nin 4. golünü attı. Dia ligdeki 2. golünü kaydetti.

CRİSTİAN 4'LEDİ
Fenerbahçe'nin Ankaragücü maçında 3. golünü atan Cristian, bu sezon ligde 4. golünü kaydetti. Ligde 1. hafta Orduspor, 5. haftada İstanbul Büyükşehir Belediyespor ve 8. haftada Beşiktaş'a birer gol atan Brezilyalı futbolcu, Ankaragücü maçında attığı golle bu sezon gol sayısını 4'e yükseltti.

30 MAÇ OLDU!
Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'de Kadıköy'de 30 maçtır yenilmiyor. Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda Ankaragücü galibiyetiyle iç sahadaki yenilmezlik serisini 30 maça çıkardı. En son mağlubiyetini 2009-2010 sezonunun 22. haftasında Bursaspor'a karşı 3-2'lik skorla alan sarı-lacivertli ekip, bu maçın ardından çıktığı 30 lig maçında 24 galibiyet, 6 beraberlik aldı. Sarı-lacivertliler, 30 maçlık kendi sahasındaki yenilmezlik serisinde 61 gol atarken, kalesinde 14 gol gördü

KADRODA DEĞİŞİKLİK
Fenerbahçe'nin Ankaragücü ile yaptığı Spor Toto Süper Lig maçında, Emre Belözoğlu kadroda yer almadı. Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, sol kasığında ağrı hissettiği için önceki günkü antrenmanda tedbir amaçlı takımdan ayrı çalışan ancak dün takımla birlikte antrenman yapan Emre'yi, 7 Aralık'ta Galatasaray ile yapılacak derbi maç öncesi Ankaragücü maçının kadrosuna almadı. Sağ kasığında zorlama nedeniyle dünkü idmanda yer almayan Gökhan Gönül ise Ankaragücü maçında ilk 11'de sahaya çıktı.

BEKİR FORMASINA KAVUŞTU
Geçen hafta yapılan Gençlerbirliği maçında sarı kart cezalısı olduğu için forma giyemeyen Bekir İrtegün, Ankaragücü maçında yeniden ilk 11'de yer aldı. Son iki maçtır ilk 11'de forma giyen Bilica ise Ankaragücü maçında yedek soyundu.

STAT DOLDU
Fenerbahçe taraftarları, Ankaragücü maçında stadı doldurarak, takımlarını coşkuyla destekledi. Karşılaşma öncesi önce takımı, sonra da tek tek futbolcuları tribünlere çağıran taraftarlar, maç öncesi oyuncularını alkışladı.

FENERBAHÇE: 4 - ANKARAGÜCÜ: 2

STAT: Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu

HAKEMLER: İlker Meral, Mehmet Cem Hanoğlu, Hakan Yemişken

FENERBAHÇE: Volkan Demirel, Gökhan Gönül, Bekir İrtegün, Yobo, Ziegler, Selçuk Şahin, Cristian, Özer Hurmacı  (Dk. 46 Semih Şentürk) Stoch  (Dk. 86 Caner Erkin), Ale  (Dk. 68 Dia), Bienvenu

ANKARAGÜCÜ: Özden Öngün, Güven Varol, Aydın Toscalı, İshak Doğan, Özgür Çek, Hürriyet Gücer, Serdar Özkan, Theo Weeks, Murat Duruer  (Dk. 46 Tisdell ), Turgut Doğan Şahin, Atilla Aybars Garhan  (Dk. 46 Ergin Keleş )

GOLLER: Dk. 18 ve Dk. 58 Stoch, Dk. 51 Cristian, Dk. 88 Dia (Fenerbahçe), Dk. 42 Murat Duruer, Dk. 83 Ergin Keleş (Ankaragücü)

kaynak: haberturk.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler