Fenerbahçe turu İstanbula bıraktı! İZLE

Fenerbahçe turu İstanbul'a bıraktı! İZLE

UEFA Avrupa Ligi 2. turunda Fenerbahçe, deplasmanda Belarus ekibi BATE Borisov ile 0-0 berabere kaldı. Rövanş 21 Şubat'ta...

UEFA Avrupa Ligi'ndeki temsilcimiz Fenerbahçe, 2. turun ilk maçında deplasmanda BATE Borisov ile 0-0 berabere kaldı. Aykut Kocaman'ın öğrencileri, Belarus'ta alınan bu beraberlikle 21 Şubat'taki rövanş öncesi avantaj sağladı. Meireles maçın henüz 4. dakikasında kırmızı kart gördü.

BATE Borisov 0-0 Fenerbahçe Maçı Özeti 14.02.2013

KOCAMAN: SÖYLENECEK ÇOK ŞEY YOK

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, Meireles'in BATE maçının 4. dakikasında kırmızı kart görmesi hakkında "Söylenecek bir şey yok" açıklamasını yaptı. Kocaman şunları söyledi:
 
"TARAFTARIMIZ ARTIK ANLASIN"
"Meireles'in atılmasıyla bizim için maça ait her şey A'dan Z'ye alt üst oldu. Söylenecek bir şey yok. Son derece organize bir takımla oynadık. Şampiyonlar Ligi'nde son derece başarılı sonuçlar aldılar. Maça yüksek istekle başladık. Kontrolü elimize alacakken çok az rastlanan bir durumla eksik kaldık. O andan itibaren tur maçında yapılması gereken tek şey vardı; avantajlı skorla dönmek. Takım son derece özverili müceadele etti. Herkes elinden gelenin en iyisini yaptı. BATE maçının rövanşı seyircisiz olacak. Bu durumu seyircimizin anlaması lazım. Küçük kümenin çıkarlarındansa büyük kümenin çıkarları önemli. Bu skor heba olmasın. Şu andan itibaren Trabzonspor maçını düşünüyoruz."
 
NAPOLİ ŞOKTA! PLZEN'DEN BÜYÜK SÜRPRİZ...
 
Tur atlayan tarafın Fenerbahçe-BATE eşleşmesinin galibiyle oynayacağı karşılaşmada Viktoria Plzen, zorlu rakibi Napoli'yi deplasmanda 3-0 mağlup ederek ikinci maç öncesi büyük avantaj yakaladı.
 
İtalyan ekibi Napoli ile Çek Cumhuriyeti temsilcisi Viktoria Plzen'i karşı karşıya getiren Avrupa Ligi son 32 turu ilk maçını konuk ekip 3-0 kazandı.
 
Tur atlayan tarafın Fenerbahçe-BATE eşleşmesinin galibiyle oynayacağı mücadelede konuk ekip büyük bir sürprize imza attı. İtalya'da oynanan karşılaşmada Plzen'e galibiyeti getiren goller 28'de Vladimir Darida, 79'da Frantisek Rajtoral ve 90'da Stanislav Tecl'den geldi.
 
Müsabakanın rövanşı 21 Şubat’ta oynanacak.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler