Fenerbahçe yine lider koltuğunda

Fenerbahçe yine lider koltuğunda

Fenerbahçe öne geçtiği, ardından penaltı kurtardığı karşılaşmada Kasımpaşa’yı geçerek maç fazlasıyla liderliğe yükseldi.

Spor Toto Süper Lig'in 23. haftasında Fenerbahçe sahasında ligin son sırasındaki Kasımpaşa'yı 2-0 mağlup etti. Alex ile perdeyi açan Sarı-Lacivertliler, Volkan'ın penaltıyı çıkarmasıyla derin bir nefes aldı. Dia ise Paşa'nın fişini çeken isimdi...

FENERBAHÇE BUNALTTI
Fenerbahçe maça çok etkili başladı ve ilk dakikadan itibaren oyunun kontrolünü eline geçirdi. Sarı-Lacivertliler, sağlı sollu ataklarla Kasımpaşa'yı bunaltsa da golü bir türlü bulamadı.

KİLİDİ ALEX AÇTI
Fenerbahçe'nin tam oyundan düştüğü anda kaptan Alex sahneye çıktı ve 32. dakikada attığı harika frikik golüyle durumu 1-0'a getirdi.

Golden sonra da ataklarını sürdüren Fenerbahçe karşısında etkisiz bir görüntü çizen Kasımpaşa, ilk atağında bir penaltı kazandı.

ORTA HAKEM OYNATTI, YAN HAKEM UYARDI
Bir pozisyonda topu önünde bulan Azar Karadas, kafayla Yobo'yu geçmek istedi ancak top Nijeryalı oyuncunun eline çarpınca hakem önce oyunu devam ettirdi ancak daha sonra yan hakemin talimatı üzerine penaltı noktasını gösterdi.

VOLKAN SAHNEDE
Fenerbahçeli oyuncuların bir hayli itiraz ettiği pozisyon sonrası topun başına Varela geçti. İspanyol oyuncunun atışını güzel bir kurtarışla tokatlayan Volkan, takımının soyunma odasına 1-0 önde gitmesini sağladı.

DIA İŞİ BİTİRDİ
İkinci yarıya her iki takım da kontrollü başlarken Fenerbahçe yine oyuna hükmeden taraftı.

55. dakikada Niang'ın asistinde sağ ayağıyla köşeden topu ağlara gönderen Issiar Dia bir anlamda Kasımpaşa'nın fişini çekmiş oldu.

SELÇUK SAKATLANDI
Fenerbahçe'de 87. dakikada Selçuk Şahin sakatlandı. Milli oyuncu orta sahada bir ikili mücadele sonrası arka adalesinde yırtık şüphesiyle yerini Gökhan İravul'a bıraktı.

İlerleyen dakikalarda Fenerbahçe kendi yarı sahasına çekildi ve Kasımpaşa'ya fazla pozisyon vermeyerek mücadeleyi 2-0 kazandı.

Bu sonuçla Fenerbahçe puanını 51 yapıp maç fazlasıyla liderliği yükselirken Kasımpaşa ise 14 puanda kaldı.

FENERBAHÇE - KASIMPAŞA

STAT: Şükrü Saracoğlu
HAKEMLER: Halis Özkahya, Ekrem Kan, Serhan Malkoç

FENERBAHÇE: Volkan, Gökhan Gönül, Yobo, Lugano, Santos, Mehmet Topuz, Selçuk, Emre, Dia, Alex, Niang
 
KASIMPAŞA: Fırat, Özgür Öçal, Luiz Henrique, Robledo, Ergün Teber, Varela, Keller, Halil, Sancak, Dmitrov, Azar

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler