Fenerbahçeden flaş transfer

Fenerbahçe'den flaş transfer

Pazar günü Çankırı'da taraftarı ile buluşan Çankırıspor, transferde hız kesmiyor.

29 Ağustos'ta başlayacak olan lig maratonuna hazırlıklarını aralıksız sürdüren Çankırıspor'da transfer çalışmaları da yoğun geçiyor.

Takıma son olarak kazandırılan isim geçen yıl Sakaryaspor'dan Fenerbahçe'ye transfer olan Furkan Aydın.

22 Şubat 1991 doğumlu olan genç santrafor, Fenerbahçe Spor Kulübünden kiralık olarak mavi - beyazlı renklere kazandırıldı.

Genç futbolcu Furkan Aydın Çankırıspor'a transferi ile ilgili olarak "Büyük bir camiaya geldiğimin farkındayım. Bana güvenenleri mahcup etmeyeceğim. Hedefleri olan bir takımda bulunmak beni heyecanlandırıyor. Çankırıspor'un başarısı için ter akıtacağım" dedi.

TARAFTARIN TAKIMIYLA BULUŞMASI DUYGU SELİ YARATTI
Öte yandan Kocaeli - Kartepe kampı dönüşünde 4 günlük izin sonrası Çankırı'da biraraya gelen takım futbolcuları ve teknik kadro, pazar günü saat 18.30'da Atatürk Stadında taraftarı ile buluştu.

Kulüp Başkanı Sevda Karaali Şireci ve 2. Başkan Hakan Şireci'nin de bulunduğu buluşmada, yaklaşık 40 derece sıcaklık altında tribünleri dolduran mavi - beyazlı renklere gönül vermiş Çankırıspor taraftarı, sahada bu sezon 12. adam olarak yerini almaya hazır olduğunu gösterdi. Futbolcuların tatil dönüşü ve yol yorgunu olmalarına karşın yapılan çift kale maç futbolseverler tarafından heyecanla izlendi.

GÜNDE ÇİFT ANTRENMAN
Aşırı sıcaklara karşın Çankırıspor lige günde çift antrenman yaparak hazırlanıyor. Pazartesi sabahı yine Atatürk Stadında Teknik Direktör Hakan Yılmaz nezaretinde çalışmalara başlayan Çankırıspor'da, sakatlıkları sona erme noktasına gelen Kemal ve Emre takımdan ayrı olarak Meriç Erarslan nezaretinde düz koşu yaptılar.

Bu yıl Ankaragücü'nden transfer edilen Emre sakatlığı ile ilgili olarak yaptığı açıklamada "Ankara'da gördüğüm tedavi ile sakatlığım sona erdi. En kısa zamanda takım arkadaşlarımla birlikte ve topla buluşacğım için sabırsızlanıyorum." derken Ankaraspor'dan kiralık olarak gelen ve kısa sürede takım içerisinde "İnsua" olarak çağrılan Kemal ise "Kendimi iyi hissediyorum. İyi bir hazırlık dönemi geçiriyoruz." dedi.

29 Ağustos'ta başlayacak lig maratonu öncesi başta Çankırı olmak üzere Ankara'da hazırlık maçlarının oynanacağı öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler