Fenerbahçenin Kayseriden 3 puanlık dönüşü!

Fenerbahçe'nin Kayseri'den 3 puanlık dönüşü!

Kayseri Erciyesspor karşısında 90+4'de gelen gol ile sahadan 2-1 galip ayrılan sarı-lacivertlilerde adeta bayram havası esti.

Kayseri Erciyesspor deplasmanında, Emenike'nin 90+4'de gelen kafa golüyle liderlik koltuğuna tutunan Fenerbahçe'de yüzler gülüyor. Sarı - lacivertliler ilk yarısı gergin geçen maçın uzatma dakikalarında gelen golle adeta kabustan çıktılar. İsterseniz gelin hem maçın ilk devresine damga vuran olayları hem de maç sonrası yaşanılanları beraberce izleyelim.

İLK YARIDA NELER OLMUŞTU
Karşılaşmanın 6. dakikası oynanırken, seri hareketlerle Erciyes ceza alanına yönelen Moussa Sow, Mangane’nin sert tekmesiyle yerde kalırken, maçın hakemi Halis Özkahya, faul olmadığı gerekçesiyle oyunu devam ettirdi. Oysa Mangane’nin tekmesi, Sow’un dizine gelmişti. Faul bir yana, hareket sarı kartı bile gerektiriyordu. Sarı-Lacivertli oyuncular, uzun süre bu pozisyona itiraz ederken, Fenerbahçe Kulübü, tepkisini ilginç bir şekilde ortaya koydu.

fft104mm2576667.jpg

Olayın üstünden kısa bir süre geçtikten sonra kulübün İnstagram hesabına, Mangane’nin tekmesinin tam da Sow’un dizine geldiği anı gösteren bir fotoğraf kondu. Yanına da Senegalli oyuncunun dizinin, krampon izlerinden kıpkırmızı olduğunu gösteren iki fotoğraf daha eklendi. Maç oynanırken, fotoğraflara yorum yapan taraftarlar, Halis Özkahya’ya büyük tepki gösterdi. Dizinin acısını 9. dakikada ağları havalandırarak unutan Sow, hakettikleri bir galibiyet aldıklarını belirterek, “Son saniyede attığımız golle büyük mutluluk yaşadık. Kendimizi çok daha iyi hissediyoruz” dedi. Senegalli yıldız, Emenike ile rekabetleri konusundaki bir soruya, “Tüm forvet oyuncuları olarak birbirimizle çok iyi anlaşıyoruz. Kimin oynayacağına hocamız karar veriyor. Kimse kendini düşünmüyor. Takımı düşünerek mücadele ediyoruz” yanıtını verdi.

CANER OYUNDAN ALINMA GEREKÇESİ

caner1.png

40. dakikada yerde kalan Erciyesli Yasin'in kucağındaki topa sarı kartı bulunan Caner Erkin müdahale etti. Caner'in 3 defa tekme atarak topu almaya çalıştığı pozisyonda Yasin sakatlanınca gerginlik oluştu.
 
ERSUN YANAL OYUNDAN ALDI
Ersun Yanal'ın tepkisini çeken Caner, oyundan alındı. Kızgın bir şekilde söylenerek kenara gelen Caner, önce soyunma odasına doğru gitti. Bir süre sonra yedek kulübesindeki yerini aldı. Caner'in yerine Kadlec oyuna dahil oldu.
 
Caner, 35'te hakem Halis Özkahya'yı aldatmaya yönelik hareketten sarı kart görmüştü.

VE DÖNÜŞ YOLUNDA FENERBAHÇE OTOBÜSÜ...

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler